HQ7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Ουδέν πρόβλημα με την προπληρωμένη αμοιβή επίβλεψης.
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 (edited) sidvicious10Το αναγράφεις και στο συμφωνητικό. Η αμοιβή μελετών και επίβλεψης προκαταβάλλεται. Κανείς λοιπόν σε ενδεχόμενο φορολογικό έλεγχο δεν μπορεί να πει κάτι μετά. Edited Μάρτιος 5 , 2014 by Pavlos33
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Ο περιορισμός είναι ως προς το αργότερο μέχρι την παράδοση της εργασίας........και εφόσον η αμοιβή έχει ληφθεί νωρίτερα πρέπει να δωθεί η ΑΠΥ ...
geokasot Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 Σε οικοδομική άδεια μίας ισόγειας κατοικίας με πισίνα, έχω συμφωνήσει να πληρωθώ με συμβατική για την κατοικία και με τη νόμιμη για την πισίνα. Υπάρχει τρόπος να δηλωθεί αυτό στο σύστημα αμοιβών? Μπορώ να υποβάλω ξεχωριστές δηλώσεις για το ίδιο έργο στο σύστημα του τεε? (π.χ. Δήλωση 1: μελέτη κατοικίας Δήλωση 2:μελέτη-επίβλεψη πισίνας και Δήλωση 3: Επίβλεψη κατοικίας)
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 Ποιο είναι το πρόβλημα να βάλεις στη συμφωνημένη αμοιβή στο σύστημα το άθροισμα της συμφωνημένης σας αμοιβής για το σπίτι + την νόμιμη αμοιβή για την πισίνα? Δηλώσεις ξεχωριστές μπορείς να υποβάλεις αν εσύ νομίζεις ότι υπάρχει κάποιος λόγος.
geokasot Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 Αυτο θα κανω,εχεις δικιο.Ευχαριστω Μανολη!
myri Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 (edited) Παιδιά πάλι εγώ σήμερα Για να έχω πληρότητα σε "Έγκριση Δόμησης" πρέπει να προσκομίσω και τα παρακάτω ή όχι Εισφορά ΚΗ' ιδιοκτήτη σε ΔΟΥ. ΤΣΜΕΔΕ ιδιοκτήτη. Στον νόμο ΦΕΚ 251 Β 2012 λέει : ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. οικ. 7533: Διαδικασία έντυπης υποβολής Έγκρισης Δόμησης και Άδειας Δόμησης Άρθρο 1 - Απαιτούμενα Δικαιολογητικά, Μελέτες, Προδιαγραφές και Διαδικασίες, για την Έγκριση Δόμησης 2.1 ι. Αποδεικτικά καταβολής εισφορών και κρατήσεων για τις υπηρεσίες μηχανικού. Τώρα πως το ερμηνεύουν, άλλη ιστορία. --- Πρέπει να καταθέσω και βεβαίωση ΤΕΕ & ΤΣΜΕΔΕ; Edited Σεπτέμβριος 15 , 2014 by myri
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 Σιγουρα οχι εισφορες (ΚΗ κτλ) ή ΤΣΜΕΔΕ ιδιοκτητη. Για βεβαιωση ΤΕΕ και ΤΣΜΕΔΕ, ρωτησε καλυτερα την ΥΔΟΜ. 1
geokasot Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 Στην πολεοδομια ρεθυμνου ζηταν τις βεβαιωσεις...Για εισφορες σιγουρα οχι για εγκριση δομησης! 1
myri Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 (edited) Σας ευχαριστώ πολύ! Τις βεβαιώσεις θα τις πάρω μαζί μου καλού κακού! Edited Σεπτέμβριος 15 , 2014 by myri
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα