castor_troy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 στο taxis μου γραφει οτι η επιστροφή θα μπει στην τράπεζα στις 8/10/13 αλλά ακόμα τίποτα.... να ανυσηχώ?
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Ναι μπορεί να γίνει. Εγινε σε 'μενα. Ενώ κατά την αρχική υποβολή είχα δηλώσει το IBAN κανονικά στην τελευταία σελίδα (ελεγμένο ότι ήταν σωστό) και μάλιστα τύπωσα και το Ε1 με τον αριθμό πρωτοκόλου και έιχε το IBAN στην τελευταία σελίδα. Οταν μπήκα μετά την ενημέρωση εκκαθάρισης που κοιτούσα ανα διαστήματα δεν υπήρχε γραμένος ο ΙΒΑΝ, αντίθετα υπήρχε μόνο η Τράπεζα που είχα δηλώσει. Δες το, μπορεί να είναι έτσι.
slalom Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 στο taxis μου γραφει οτι η επιστροφή θα μπει στην τράπεζα στις 8/10/13 αλλά ακόμα τίποτα.... να ανυσηχώ? Είχα δώσει και εγώ ΙΒΑΝ, τελικά πέρασα από την τράπεζα και τα πήρα Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
Kane Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Ετσι ακριβως κι εγώ. Είχα δώσει ΙΒΑΝ, επιβεβαίωσα πως ειναι "μεσα" στο σύστημα, και εν τέλει πήγα τα πήρα απο τράπεζα...
Mechanical2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Καλησπέρα. Για ενημέρωση των συναδέλφων εαν κάποιος εχει παει ηδη τα δικαιολογητικα η εκκαθάριση αργει πολυ. Εγω τα καταθεσα 16/06, έγινε έλεγχος 19/06 και σημερα που πηγα εφορία μου ειπαν οτι γινεται χαμος και θα εκαθαριστει σε κανα μηνα. Οποτε μέχρι τα Χριστούγεννα εχουμε καιρό
iliasp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Για να εισπράξουν ξέρουν βάζουν και τόκους αν καθυστερήσουμε, για να μας επιστρέψουν τα χρήματα μας μια χαρα καθυστερούν
eng11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Λεει οτι εγινε η εκκαθαριση αλλά οταν παω να εκτυπωσω-κατεβασω το εκκαθαριστικο μου βγαζει κατι αριθμους αντι για το εγγραφο. Τι ειναι αυτο?
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Θα εμφανισθεί το εκκαθαριστικό σε περίπου 1 εβδομάδα.
eng11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Θα εμφανισθεί το εκκαθαριστικό σε περίπου 1 εβδομάδα. Ευχαριστω george
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Θα εμφανισθεί το εκκαθαριστικό σε περίπου 1 εβδομάδα. Θέλει χρόνο για να ψηθεί .
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα