antloukidis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2014 (edited) Κάτω από το ποσό επιστροφής έγραφε "θα πιστωθεί ο λογαριασμός σας, την 11 07 14." και όντως πιστώθηκε! Edited Σεπτέμβριος 10 , 2014 by antloukidis Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2014 Ακριβώς.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christopografow Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2014 Εμένα δε μου γραφει ημερομηνία που θα πάρω το ποσο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrah Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2014 ούτε εμένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Κάνε ένα τηλέφωνο εδώ: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stek Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 (edited) Εμένα τα δείχνει έτσι Edited Σεπτέμβριος 11 , 2014 by stek Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrah Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 me too.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pfountas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Συνάδελφοι , συγνώμη για την παρέμβαση αλλα με δεδομένο οτι πληρώνουμε τελος επιτ/τος, προκαταβάλουμε το 10% αλλα φορολογούμαστε κατα μέσο όρο 20% , πως μα το Δια ειναι δυνατόν να συζητούν κάποιοι για επιστροφή φόρου ? Μου διαφευγει κατι? Αν ναι παρακαλώ πολυ να μου συστήσετε τους λογιστές σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vk2626 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 (edited) Καποιοι που δουλευουν με μπλοκακι εχουν παρακρατηση 20% κι αν υπαρχει και αγορα καποιου σχετικα ακριβου εξοπλισμου μεσα στη χρονια αυξανοντας τα εξοδα και κατα συνεπεια μειωνοντας το φορολογητεο εισοδημα δεν ειναι απιθανο να υπαρχει επιστροφη φορου Edited Σεπτέμβριος 11 , 2014 by vk2626 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Αυτοί που δουλεύουν μόνο με μπλοκάκι έχουν παρακράτηση 20% και φορολογούνται σαν μισθωτοί (όπως εγώ). Τα έξοδα για εξοπλισμό δεν αλλάζουν τίποτα γιατί δεν υπολογίζονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα