tasxan206 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Παίζει και η ανάλωση κεφαλαίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrah Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 επιστροφή φόρου προκύπτει από παρακράτηση φόρου 20%.... και έξοδα (ΤΣΜΕΔΕ+τιμολόγια τηλέφωνο, βενζίνες, αγορές κτλ) ως Ε.Ε. έσοδα - έξοδα = κέρδη κέρδη *26% < παρακρατηθέντα φόρο (20%) επίσης λόγο του παρακρατούμενου, δεν υπάρχει προκαταβολή για το 2015.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2014 (edited) Συνάδελφοι , συγνώμη για την παρέμβαση αλλα με δεδομένο οτι πληρώνουμε τελος επιτ/τος, προκαταβάλουμε το 10% αλλα φορολογούμαστε κατα μέσο όρο 20% , πως μα το Δια ειναι δυνατόν να συζητούν κάποιοι για επιστροφή φόρου ? Μου διαφευγει κατι? Αν ναι παρακαλώ πολυ να μου συστήσετε τους λογιστές σας. Eίναι σύνθετο ζήτημα και σχετίζεται με το ύψος των ακαθαρίστων εσόδων (επί των οποίων υπάρχει παρακρατημένος φόρος 20% , ή ο προκαταβλητέος φόρος πχ 10% ) , με το ύψος των επαγγελματικών δαπάνων που μειώνουν τα ακαθάριστα έσοδα και προσδιορίζουν τα καθαρά κέρδη , με το ύψος τόυ τεκμαρτού εισοδήματος , με τη δυνατότητα καλύψεως του τεκμαρτού εισοδήματος από εισοδήματα απαλλασσόμενα του φόρου ή από ανάλωση κεφαλαίων προηγουμενων χρήσεων ) Αν όλα αυτά σου δώσουν εισόδημα καθαρό που φορολογείται πχ με 26% , αλλά από την άλλη πλευρά έχεις πολύ μεγαλύτερα ακαθάριστα έσοδα επί των οποίων εφαρμόσθηκε ήδη συντελεστής παρακράτησης 20% , η σχέση αυτων των δύο (ποσοτική σύνθεση ) θα προσδιορίσει και τον καταβλητέο φόρο ή το ποσό της επιστροφής . Edited Σεπτέμβριος 12 , 2014 by SOTHRIS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vk2626 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2014 Αυτοί που δουλεύουν μόνο με μπλοκάκι έχουν παρακράτηση 20% και φορολογούνται σαν μισθωτοί (όπως εγώ). Τα έξοδα για εξοπλισμό δεν αλλάζουν τίποτα γιατί δεν υπολογίζονται. Το μπλοκακι ειναι αναγκαια αλλα οχι ικανη συνθηκη για να φορολογηθεις σαν μισθωτος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christopografow Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Κάνε ένα τηλέφωνο εδώ: Καλησπέρα ! Πήρα σ αυτο το τηλ και μου είπαν οτι η επιστροφή του φορου μου να γίνει απο τη ΔΟΥ που είμαι και να περασω απο κει.Παίζει τέτοιο πράγμα?Όλες οι επιστροφές δε γίνονται μέσω τραπέζης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefuros Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Ειναι απαραδεκτοι, πρεπει λέει να πας να κάνεις αιτηση για επιστροφη΄...ελεος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christopografow Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Σου είπαν τέτοιο πράγμα?Καλα αν μπούμε σ αυτη τη διαδικασία ουτε τα Χριστούγεννα δε θα την πάρουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Τι λέτε ρε παιδιά?Σε ποιες ΔΟΥ σας τα είπαν αυτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefuros Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Στην αδερφή μου το είπαν, σε ΔΟΥ Βυρωνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulosb Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Στη ΔΟΥ Τριπολης μου ζητησανε το εκκαθαριστικο και ενα εγγραφο με το IBAN (αν κι ειχα δηλωσει IBAN στο Ε1) και μου ειπαν οτι θα μπουνε τα λεφτα σε 20 περιπου μερες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα