Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μεταπτυχιακό πολιτικού μηχανικού


Recommended Posts

Καλησπέρα!Εχω τελειώσει πολιτικός μηχανικός και ενδιαφέρομαι για μεταπτυχιακό στον τομέα του interior design.Θα θελα τις γνώσεις είτε συνδυαστικά με το αντικείμενο μου είτε μεμονωμένα εργαζόμενη σαν interior designer είτε απλά μόνο για μένα αφού το αντικείμενο μου προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφιερώνοντάς το αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο μου.

Ύστερα από μιαι έρευνα ''αγοράς'' έχω καταλήξει σε κάποια κολλέγια της Ελλάδας(αν και δε γνωρίζω το επίπεδό τους) και σε 3 πανεπιστήμια της Ιταλίας.Θα μου προτείνατε master η bachelor(προπτυχιακές σπουδές)?

Έχω υπόψη μου και ένα άλλο μεταπτυχιακό το Δ.Π.Μ.Σ. Αρχιτεκτονική-Σχεδιασμός Χώρου

http://www.arch.ntua.gr/page/1208
,το οποίο είναι μακριά από αυτό που έχω στο μυαλό μου αλλά μήπως είναι καλύτερη επιλογή σε επίπεδο γνώσεων συνδυαστικά με το αντικείμενο του πολιτικού μηχανικού?Θα εκτιμούσα ιδιαιτέρως αν ασχοληθείτε με το ερώτημα γιατί είναι κάτι που θα μπορούσε να απασχολήσει τον οποιοδήποτε-αν δε σας έχει απασχολήσει -και όλοι ξέρετε πόσο δύσκολη είναι η διαδικασία εύρεσης του καταλληλότερου μεταπτυχιακού.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.