NikVar Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 Γεια σας.... θα ήθελα να ρωτήσω αν μου δωσει πληροφορίες για το πως να κανω ενα ανελαστικό φασμα αποκρισης. Στο Matlab το κάνω... αυτο που εχω κάνει ειναι με βαση τις πληροφορίες που εχω πάρει απ το βιβλίο του chopra αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστα αυτα που κανω.. δεν εχω και κατι να τα συγκρίνω....αν με βοηθούσε καποιος θα το εκτιμούσα Ευχαριστώ
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 Γράψε λίγο περισσότερα στοιχεία και πιο συγκεκριμένα ερωτήματα και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε...
NikVar Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 Ερωτήματα : 1. Πως μπορώ απο ενα επιταχυνσιογράφημα ενος σεισμού να κατασκευάσω ενα ανελαστικό φάσμα αποκρισης? 2. Μηπως υπάρχει κάποιος που να έχει ασχοληθει με την κατασκευη σεισμικών φασμάτων απόκρισης σε γλώσσα προγραμματισμού Matlab??
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 1. Με κατάλληλο λογισμικό που κάνει την μετατροπή. Δες εδώ για παράδειγμα. 2. Προσωπικά όχι...
loser Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 εχω δουλεψει ανελαστικη συμπεριφορα μονοβαθμιου ταλαντωτη , το ανελαστικο φασμα προκυπτει απο την επιλυση μονοβ ταλαντωτη για πολλες ιδιοπεριοδους , απλως εχει περασει παρα πολυ καιρος και δεν τα εχω φρεσκα παντως δουλευεις με newmark εγω το εχω κανει στο excel οταν φτασω το οριο διαρροης αλλαζω κλαδο , θελει απο οτι θυμαμαι πολυ δουλεια και ειναι σπαζοκεφαλια για προγραμματισμο . παντως για ελαστικη συμπεριφορα ειναι γενικως βατο
NikVar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 (edited) Ευχαριστώ πολυ ... αλλά τελικά βρήκα τον τρόπο... Edited Σεπτέμβριος 11 , 2013 by terry
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Τι έκανες τελικά? Τώρα θυμήθηκα ότι είχε ανεβάσει στο φόρουμ νομίζω ο iovo κάποια εξελάκια με αντίστοιχους υπολογισμούς.
NikVar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Τελικά από το βιβλίο του Chopra Δυναμική των Κατασκευών το έκανα... βήμα βήμα.. στο Matlab.. .τελικός βγήκε σωστό... βρήκα καποια και τα σύγκρινα...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα