Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Συνάδελφε μάλλον σε μπέρδεψε ο τίτλος της 1 ης παραγράφου. Αν το ξαναδείς στην παρ. 2 αναφέρει για έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας.
Βlack μπεε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Συνάδελφοι,καλησπέρα.. την προηγούμενη εβδομάδα ρώτησα στην πολεοδομία Περιστερίου σχετικά με έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας όσον αφορά τοποθέτηση ικριωμάτων και μου απάντησαν κατηγορηματικά ότι ΔΕΝ δίνουν έγκριση. Μήπως γνωρίζει κάποιος νεότερα?
memento Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 (edited) Συνάδελφε μάλλον σε μπέρδεψε ο τίτλος της 1 ης παραγράφου. Αν το ξαναδείς στην παρ. 2 αναφέρει για έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας. ναι έχεις δίκιο, λάθος μου... Edited Σεπτέμβριος 30 , 2013 by memento
OLINAPAL Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Περιμένουν την υπουργική απόφαση. Πάντως αρκετές πολεοδομίες δίνουν κανονικά άδεια μικρής κλίμακας για ικριώματα. Οπότε η νομοθεσία έχει να κάνει και με την πόλη που ζεις.................
dief Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 (edited) Στις 27/9, στην Υ. ΔΟΜ. Αγίας Παρασκευής μου είπαν ότι δεν χορηγούν ΕΕΜΚ για ανέγερση ικριωμάτων. Επιμένουν στην Άδεια Δόμησης για τη συγκεκριμένη εργασία λόγω μη έκδοσης της σχετικής υπουργικής απόφασης. Edited Σεπτέμβριος 30 , 2013 by dief
kostavros Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 το ιδιο θεμα με απασχολει και εμενα μερες τωρα.στο παρακατω link http://www.michanikos.gr/topic/21561-%CE%86%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%BB%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%80%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CE%B4/page-25 φαινεται η συζητηση που εχουμε κανει με τους συναδελφους εδω.προσωπικα πιστευω πρεπει να πιεσουμε τις πολεοδομιες να μας δινουν την εγκριση για τοποθετηση ικριωματων με μικρης κλιμακας.γιατι οπως εχω αναφερει μου εχουν πει απο πολεοδομιες οτι η ΚΥΑ που περιμενουμε το πιο πιθανο ειναι να μην βγει ποτε.οποτε οσο πιο πολυ τους πιεσουμε τοσο πιο γρηγορα θα βγει η αποφαση να το δεχτουν.εγω προσωπικα σε οποια ΥΔΟΜ πηγαινω το θετω ως θεμα.
OLINAPAL Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Έχω έγκυρες πληροφορίες ότι μέχρι τέλους της εβδομάδας θα αναρτηθεί η σχετική απόφαση από το Υπεκα. Παρακολουθήστε το. http://ypeka.gr/Default.aspx?tabid=777
kostavros Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 αντε να δουμε. το ευχομαι συναδελφε.απο το στομα σου και στου υπουργου το αφτι...θα διευκολυνει πολυ κοσμο αυτη η αδεια
d_kar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Ούτε η Καλλιθέα δίνει ΕΕΜΚ.... Περιμένουμε με κομμένη την ανάσα.....
dief Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Φαίνεται ότι εκδόθηκε η αναμενόμενη υπουργική απόφαση http://ypeka.gr/Default.aspx?tabid=785&sni%5B524%5D=2660&language=el-GR 3
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα