nikosantonakas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2015 (edited) Παυλο,ετσι ακριβως η οριοθετηση αφορα τα 100 μ στο πυρηνα του οικισμου,οπου υπαρχουν κ τοιχεια κ κοιτοστρωση, ενω στη συνεχεια το ρεμμα-λαγγαδι ειναι πολυ στενοτερο .Το κτισμα βρισκεται ακριβως σε επαφη με το λαγγαδι,οπως κ πολλα αλλα κτισματα εντος του οικισμου,ακομα κ εκει που οριοθετηθηκε το ρεμμα (μεταγενεστερα απο τα κτισματα). Edited Οκτώβριος 12 , 2015 by nikosantonakas Link to comment Share on other sites More sharing options...
apier Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2015 τι ειναι το... "μη αναγνωρισμενο ρεμα"??? μ' αρέσεις! το "μη αναγνωρισμένο ρέμα" είναι σαν το μη αναγνωρισμένο ξώγαμο. Υπάρχει, αλλά δεν έχει όνομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosantonakas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 μ' αρέσεις! το "μη αναγνωρισμένο ρέμα" είναι σαν το μη αναγνωρισμένο ξώγαμο. Υπάρχει, αλλά δεν έχει όνομα για να δουμε αν απεκτησε ονομα,,νονος ειναι η δνση ΤΥ ,η αεροπορια ?????? περα απο τη πλακα υπαρχουν ρυακια κ ποταμια....πως διαχωριζονται?οσο για το θεμα που εθεσα υπαρχει καποια γνωμη??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apier Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 το πρώτο που μου κοιτάει η πολεοδομία είναι το 5άρι της ΓΥΣ Αν εκεί δείχνει γραμμή ρέματος, ποταμιού, ρυακιού κλπ, τα πράγματα αρχίζουν και σκουραίνουν. Αν δεν είναι ήδη "αναγνωρισμένο", σε υποχρεώνουν να κάνεις εσύ τη διαδικασία πριν σου δώσουν οποιαδήποτε άδεια. Διεύθυνση Υδάτων Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosantonakas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα τελικα ,δεν απαντηθηκε αν εχω δικαιωμα υπαγωγης πανω απο μικρο ρεμμα επισκευης κλειστου εξωστη,προυφισταμενου του 1955... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apier Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 αφού είναι προ 55 γιατί χρειάζεται υπαγωγή είπαμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosantonakas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 αφού είναι προ 55 γιατί χρειάζεται υπαγωγή είπαμε; καλημερα ,το προβλημα ειναι οτι δεν εχω παλιες φωτο,δεν υπαρχουν αεροφωτογραφιες κ περαν των υπολοιπων αυθαιρεσιων,που θα κανουμε υπαγωγη,ο κλειστος εξωστης ειναι πλεον αλουμινοκατασκευη,αφου ξηλωσε τα παλια ξυλα....κ στην ουσια τον επισκευασε ,ανακατασκευασε. Προκειται να το αγορασουν Ευρωπαιοι πολιτες κ χρειαζεται να δωσω βεβαιωση.Το μονο στοιχειο που εχω,ειναι βεβαιωση το 2000 απο τον προεδρο της κοινοτητας περι υπαρξεως του απο παλια,καθως κ αποφαση επιτροπης αυθαιρετων κ απαλλαγη απο τοαυθαιρετο η οποια στηριχθηκε ομως στη πιο πανω βεβαιωση κ καποιο μεσον ισως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 (edited) ναι μεν οι βεβαιωσεις των κκ Προεδρων...εχουν εκδοθει απο "αναρμοδιο" προσωπο...αλλα αυτο ξεκαθαρισθηκε προ 2-3 χρονια... ομως εσυ εχεις μια αποφαση αρμόδιας Επιτροπης..του 2000 δεν θα κρινεις εσυ την -μη- εγκυροτητα μιας Επιτροπης..... σωστα? Edited Οκτώβριος 14 , 2015 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosantonakas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 (edited) κ μια αθωωτικη δικαστηριου,που βεβαια δεν νομιζω εχει καποια αξια στη προκειμενη περιπτωση...αλλα αφου εχω αποφαση της επιτροπης αυθαιρετων,λογικα δεν υπαρχει θεμα υπαγωγης αυθαιρετου κλειστου εξωστη!ομως εγω παω κ βλεπω ενα συγχρονο εξωστη κλειστο,θα δωσω βεβαιωση μη αυθαιρετου στηριζομενος στη προηγουμενη χαρτουρα?μπερδεμα η φοβαμαι υπερβολικα? Edited Οκτώβριος 14 , 2015 by nikosantonakas Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 (edited) "ο φοβος φυλαει τα ερ'μα" ό,τι αποφασισεις....με βαση τα προφιλ των αλουμινιων... Edited Οκτώβριος 14 , 2015 by dimitris GM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα