Γοργόνα Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 καλήμερα έχω κάνει τακτοποίηση ενα αυθαίρετο στο οποίο ο ιδιοκτήτης μένει στη Γερμανία από τα συμβόλαια του που διάβασα εχει 100% πλήρη κυριότητα αλλά τώρα που του ζήτησα το Ε9 του για να το ανεβάσω μου λεει οτι δεν έχει κ οτι δεν κάνει φορολογική δήλωση τι να κανω τωρα ???
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 (edited) να σου πει ποιος ειναι ο λογιστης του ή να σου πει ποιον εχει ορισει εδω ειδικο πληρεξουσιο που ¨καλυπτει" τα φορολογικα του. απλα [το Ε9 ειναι επιβοηθητικο εγγραφο, εάν δεν προκυπτει απο πουθενα αλλού η "ημερομηνια" που σε ενδιαφερει.] αρα αν προκειται για ΗΧ, που δεν εχει δηλωθει στην ΔΕΗ... χωρις Ε9 δεν εχεις στα χερια σου τπτ... σιγουρα εχει και φορολογικο προβλημα Edited Απρίλιος 14 , 2016 by dimitris GM
Γοργόνα Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 ειδικό πληρεξούσιο είναι ο πατέρας του αυτός υπέγραψε τις υπεύθυνες δηλώσεις , με την ημερομηνία ένταξη είμαι απλώς θέλω να κλεισω τα αρχεία αλλά μου λείπει το ε9.
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 τι "παλαιοτητα" εβαλες και πού στηριχθηκες ?
Γοργόνα Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 εχουν Ο.Α τα περισσοτερα κτισματα κ τα αυθαιρετα ειναι μετα το 2004 τα βρηκα σε αεροφωτογραφιες..
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 θεωρω οτι, αφου δεν επικαλεισαι "ειδικη παλαιοτητα' το μονο που απαιτειται ειναι η αποδειξη κατασκευης πριν το 2011...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 O 4178 σε υποχρεώνει να υποβάλλεις το Ε9 του ιδιοκτήτη. Πρέπει λοιπόν να σου το δώσει...... Αν δεν έχει κάνει ποτέ του, δικό του πρόβλημα, ας κάνει τώρα!!! Έχεις χρονικό περιθώριο.....
maximos75 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2016 (edited) Καλησπέρα, Θέλω να εκδώσω μια βεβαίωση περί μη αυθαιρεσιών για πώληση διαμερίσματος. Επειδή έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με αυτό το αντικείμενο (από τα τέλη του 2013 όταν και καταργήθηκε ο Ν.4014/2011) μπορείτε συνοπτικά να με ενημερώσετε αν έχει αλλάξει κάτι σχετικά με τη διαδικασία ? Δε θέλω να λάβω αμοιβή λόγω πολύ φιλικής σχέσης με το πωλητή. Θα πρέπει να μπω στο σύστημα αμοιβών και να δηλώσω μια συμβολική αξία απλά για το τυπικό της ιστορίας όπως παλιότερα ? Κάθε πληροφορία θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων συνάδελφοι. Edited Μάιος 19 , 2016 by maximos75
danaikaterina Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2016 Έχεις κάνει ήδη έλεγχο και έχεις επιβεβαιώσει ότι δεν υπάρχουν αυθαιρεσίες? Αν πρόκειται για απλή βεβαίωση δεν χρειάζεται να περάσει από το σύστημα αμοιβων
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα