ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 Μπορείς να βάλεις μόνο της καθέτου άρθ 10 4178/13 4. Τεχνική έκθεση εξουσιοδοτημένου αρμόδιου μηχανικού με την περιγραφή της αυθαίρετης κατασκευής ή της αυθαίρετης χρήσης μόνον ως προς το εμβαδόν και τη χρήση του αυθαιρέτου, αν πρόκειται για πρόχειρη κατασκευή της παρ. 75 του άρθρου 2 του ν. 4067/2012 (Α΄ 79). Στην τεχνική έκθεση περιγράφονται οι λόγοι αδυναμίας αποτύπωσης του συνόλου του ακινήτου κατά την παρ. 6βi του παρόντος. 1
Michanikofrenia Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 Ευχαριστώ πολύ για την κατατοπιστική απάντηση!
vassia Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 Για τη μεταβίβαση αδόμητου οικοπέδου εντός σχεδίου (χωρίς πράξη εφαρμογής), απαιτείται νέο τοπογραφικό με ΕΓΣΑ ή μπορεί να εκδοθεί βεβαίωση αδόμητου και να αναφερθεί στο συμβόλαιο παλαιότερο τοπογραφικό (χωρίς ΕΓΣΑ)?
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 θα σου ζητησει η συμβολαιογραφος "προσφατο" [και ποιος θα υπογραψει σημερα οτι ειναι αρτιο και οικοδομησιμο σε τοπογραφικο που εχει συνταγει πριν.....χρονια και που το εχει συνταξει και υπογραψει αλλος μηχανικος??]
killertomato Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 θέλει πρόσφατο τοπογραφικό και εξαρτημένο με ΕΓΣΑ
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 vassiaΕξαρτημένο τοπογραφικό με υπογραφή από τις ειδικότητα διπλωματούχου πολιτικού μηχανικού ή αγρονόμου τοπογράφου μηχανικού.
vassia Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
bearfgh Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2017 Καλησπέρα συνάδελφοι, έχω το εξής θέμα. Για μεταβίβαση διαμερίσματος που ανεγέρθηκε από το Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας σε οικόπεδο 120 στρεμμάτων (μέσα έχει 90 οικοδομές) στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης ζητείται νέο τοπογραφικό ΕΓΣΑ. Τα δεδομένα που έχω : - Έχω επέκταση ρυμοτομικού σχεδίου το 1967 - Έχω σύσταση δημοσιευμένη σε ΦΕΚ το 1977 - Έχω εξαίρεση από κατεδάφιση της αυθαίρετης κατασκευής των εργατικών κατοικιών του 1987. - Έχω ένα παλιό "τοπογραφικό" που μου έδωσε ο ΟΕΚ. Κάνω κάποιο λάθος ή ανήκω και στο ι) και στο ιι) από τις εξαιρέσεις που ΔΕΝ χρειάζεται νέο τοπογραφικό?
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2017 ποιός σου ζήτησε νέο τ.δ? Οι εργατικές κατοικίες εγκρίνονται με ειδικούς όρους δόμησης δημοσιευμένες σε ΦΕΚ και θεωρούνται ως εντός σχεδίου οπότε βάσει του 4178 (πέραν της συστάσεως -και αυτής σε ΦΕΚ) ως εντός και με Ο.Α δεν χρειάζεται νέο τ.δ 1
bearfgh Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2017 Συμφωνώ σε αυτά που λες εκτός από ότι έχουν Ο.Α. οπότε και εκεί μάλλον πατάει η υποθηκοφύλακας και θέλει τοπογραφικό ΕΓΣΑ. Όπως είπα και στο προηγούμενο μήνυμα δεν έχουν ΟΑ αλλά εξαίρεση από κατεδάφιση με απόφαση Νομάρχη. Το ψάχνω γιατί ο άνθρωπος για να πουλήσει ένα διαμερισματάκι - εργατική κατοικία του ζητάνε ένα πανάκριβο τοπογραφικό 120 στρεμ με 90 οικοδομές μέσα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα