zak Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Συνάδελφοι καλημέρα. Σε μια καινούργια οικοδομική άδεια για κατοικία είμαι υποχρεωμένος πλέον να κάνω την στατική μελέτη με τους ευρωκώδικες ή μπορώ ακόμα να κάνω χρήση του ΕΑΚ2000 και ΕΚΩΣ; Νομίζω υπάρχει ένα θέμα για κάποιο προεδρικό διάταγμα που δεν έχει βγεί ακόμη που θα ξεκαθάριζε τα πράγματα. Γνωρίζετε τι ισχύει; Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KF Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 EAK - ΕΚΩΣ ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoscivil Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 (edited) για κτίρια από μπετόν.... Edited Αύγουστος 27 , 2013 by nikoscivil Link to comment Share on other sites More sharing options...
KF Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Οσοι ειστε κοντα στα Υπουργεια υπαρχει κανενα φως στον οριζοντα για την υποχρεωτικη εφαρμογη των EC2 -EC8 ή θα περιμενουμε τη νεα δεκαετια;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
skand001 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 υπάρχει κάτι νέο σχετικά με την ισχύ των ευρωκωδίκων ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Όχι απ'όσο γνωρίζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Μια χαρά είναι έτσι βρε συνάδελφοι...τι αγχώνεστε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 Παρακαλώ την "διαφώτισή" σας σχετικά με τους Ευρωκώδικες. Απ' όσο ξέρω υπάρχουν τα ENV, τα ΕΝ, έτη π.χ. 1992, 1998, 2005 κτλ. Μπορεί κάποιος συνάδελφος να μου τα ξεμπερδέψει όλα αυτά. Ποιοι ισχύουν? (Στην Ευρώπη, όχι στην Ελλάδα). Θα ξαναλλάξουν? π.χ. για μεταλλικές ισχύει ο EC3-2005? Προσπαθώ να βγάλω άκρη και έχω τρελαθεί. Δεν μπορώ να βρω και κάποιο site της Ευρωπαϊκής ένωσης που να τα ξεκαθαρίζει π.χ. πρώτα ήταν το ENV 1992 μέχρι το έτος τάδε, μετά ίσχυε αυτό μετά αυτό κτλ... Ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KF Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 (edited) Αυτο θα βοηθησει για την Ελλαδα ΦΕΚ 2692Β/31-12-08 Edited Ιανουάριος 12 , 2014 by KF Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapnicious Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 ΕΑΚ ΕΚΩΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΠΤ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΕΑΚ ΚΑΙ EC3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα