killertomato Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 δεν στέλνει..περιμένουν τη μεταφορά των αρχείων απο ΟΚΧΕ σε ΕΚΧΑ με άγνωστο χρονικό προσδιορισμό
yian Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Ευχαριστώ. Πάντως η φόρμα αιτήσεων δείχνει να δουλεύει κανονικά...θα δείξει..
avgoust Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 (edited) Είναι δυνατόν, το υπόγειο να κατασκευάστηκε μετά? Γιατί να το βάλω μετά το 2004, έχει καμία λογική??? Κι όμως ..γίνεται !! Το έχω δει εγώ . Σκάφτηκε με φτυάρια έως τα πέδιλα .Μέσα στο λεκανοπέδιο παρακαλώ. Edited Οκτώβριος 4 , 2013 by avgoust 1
ssouanis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 ε, και μόνο για τον κόπο τους... ας πάρουν μία μείωση. 1
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2013 (edited) Κι όμως ..γίνεται !! Το έχω δει εγώ . Σκάφτηκε με φτυάρια έως τα πέδιλα .Μέσα στο λεκανοπέδιο παρακαλώ. Κι εγώ, σε αρκετές περιπτώσεις..... Τι να κάνουμε όμως, είναι τελικώς ....τυχερούληδες!!!! Edited Οκτώβριος 5 , 2013 by ΙΑΣΟΝΑΣ
TOLIS17 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2013 Συνάδελφοι, λήψεις Α/Φ δεν υπάρχουν κάθε χρόνο. Τι γίνεται στις περιπτώσεις όπου έχω αυθαίρετο του 74 ενώ η πλησιέστερη χρονολογικά Α/Φ που έχω είναι του 76. Η προηγούμενη έίναι νομίζω του 68-69.Εννοείται ότι δεν υπάρχουν δημόσια έγγραφα......
TOLIS17 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 Δηλαδή θα απορρίπτουμε όλες αυτές τις περιπτώσεις..........υπέροχα...............
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 Οχι, δεν ειπα κατι τετοιο Αλλα, δυστυχως. μεχρι να βγει καποια ΥΑ που να μας επιτρεπει να ρυθμιζουμε λαμβανοντας υποψιν παλαιοτητα με αλλο τροπο, θα αναγκαζεσαι να μη λαμβανεις μειωτικο συντελεστη στις ρυθμισεις σου Εψαχνα χτες στο χαρτη του ΓΥΣ να βρω αεροφωτογραφιες και στην περιοχη της Σαλονικης σπανιζουν οι προ 1975 Τι να αποδειξεις? Και οσες βρηκα ηταν με κλιμακα 1:40.000. Τρεχα γυρευε... Τι να δεις απο εκει και ποσο ευκρινες να ειναι? 1
ssouanis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 Η κλίμακα 1:40000 είναι η καλύτερη που υπάρχει πιστεύω. Εγώ προσωπικά τα βρίσκω όλα όσα ψάχνω. πριν καν την παραλάβω. :-)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα