lia1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Παντως αν μου επιτρεπετε...παιδια πολυ προσοχη κ στο bing. οπου με το birds eye...βλεπεις οσα δεν φαινονται αλλου!!
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 (edited) bings bird eye ...βρηκα ενα διφραγκο που ειχα χασει... σε αστικο κ ρυμοτομημενο περιβαλλον μαλλον καποιους θα τους κανει να χασουν τον υπνο τους ξερει κανεις για ημερομηνιες ληψης ? Edited Μάρτιος 13 , 2014 by KOKARADI
d.styl Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 ... τι 'ναι τούτο!!!!!!!! Απο πολυκατοικια στη γειτονιά μου, η οποία φαίνεται υπο κατασκευή, εικάζω 2008-2009
Panos_ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 (edited) Παίδες, από φωτογραφία οικοδομής που είχα αναλάβει στην περιοχή μου, φαίνεται πως η φωτοληψία έχει γίνει μετά το 2011. edit: Βρήκα αυτό το link: http://mvexel.dev.openstreetmap.org/bing/ Έχει ένα layer πάνω από τις αεροφωτογραφίες του bing που γράφει έτος φωτοληψίας. Edited Μάρτιος 13 , 2014 by Panos_
nikosantonakas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 Παντως αν μου επιτρεπετε...παιδια πολυ προσοχη κ στο bing. οπου με το birds eye...βλεπεις οσα δεν φαινονται αλλου!! τι εννοεις?τι ειναι το birds eye.?
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 Πουλόματο .... τα βλέπεις όπως τα ... εκπαιδευμένα πουλιά του Ιάσονα .....βλέπεις τα κτήρια στο χώρο ... υπό γωνία ....
ssouanis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 Στο bing φαίνεται κάπου η ημερομηνία λήψης της φωτογραφίας;;;
lia1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 τι εννοεις?τι ειναι το birds eye.? μπες bing maps και αφου βάλεις την τοποθεσια που σε ενδιαφερει , και ζουμαρεις εκει που σε ενδιαφερει, πανω από τον χαρτη, γραφει καπου birds eye. To πατας και αμα η ληψη δεν σε βολευει μπορεις να γυρισεις την φωτο με τα βελακια διπλα απο το Ν. πανω στον χαρτη δεξια. Γενικα απο το bing , βλέπεις τρισδιαστατες φωτο.
nikosantonakas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 μπες bing maps και αφου βάλεις την τοποθεσια που σε ενδιαφερει , και ζουμαρεις εκει που σε ενδιαφερει, πανω από τον χαρτη, γραφει καπου birds eye. To πατας και αμα η ληψη δεν σε βολευει μπορεις να γυρισεις την φωτο με τα βελακια διπλα απο το Ν. πανω στον χαρτη δεξια. Γενικα απο το bing , βλέπεις τρισδιαστατες φωτο. ¨Ευχαριστω
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα