Apostolos131 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Στο φύλλο της άδειας της αστυνομίας τότε κάνανε ένα σχέδιο με τις εξωτερικές διαστάσεις του κτιρίου οπότε βάσει αυτού θα μπορούσες να συγκρίνεις την υπάρχουσα κατάσταση. Σχέδια πιο λεπτομερή όπως τα εννοούμε σήμερα δεν νομίζω να γινόταν.
χαιδω Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 οκ ευχαριστώ θα προχωρήσω με τα 500ευρώ τελικά αν βρω αποδείξεις παλαιότητας!
igp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Να ρωτήσω κι εγώ... αφού τα 81τμ τα πηγαίνεις με ΚΑΤ.1, σε αυτά δεν περιλαμβάνεται και η στέγασή τους? Γιατί να βάλεις και 1 λ.π. για την πλάκα? Σκέφτομαι να βάλω τα 81 τ.μ. κατηγορία 1 διότι έχω σύμβολαιο και ηλεκτροδότηση του 73 και αναλυτικό την στέγαση του κτιρίου διότι αντικαταστάθηκε η παλαιά στέγαση με μία νέα. Συμφωνείς? Μήπως χάνω την παλαιότητα με αυτήν την αντικατάσταση?
pantsel Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 τον αναλυτικο,πρακτικα πως θα τον δηλωσεις? στο ιδιο φυλλο καταγραφης? ως τι κατηγορια?
nkeha Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 Οριζόντια ιδιοκτησία Α' ορόφου με χρήση κατοικίας και αυθαιρεσίες προ του 1975 σε κτίριο με ισόγεια καταστήματα και κατοικίες μπορεί να υπαχθεί στην καταγορία 1 ή επειδή υπάρχουν ισόγεια καταστήματα γίνεται. Το "αποκλειστική χρήση κατοικίας " αναφέρεται στο σύνολο του κτιρίου ή στην Ο.Ι.
HQ7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 Στο σύνολο του κτιρίου καϊ ως "επικρατούσα χρήση". Αρα ΚΑΤ 1
nkeha Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 Μα ο νόμος αναφέρει σε κτίρια με αποκλειστική χρήση κατοικίας
letom Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 Η εγκύκλιος 3 (ή 4) το διορθώνει σε "επικρατούσα χρήση κατοικίας".
nkeha Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 Μπορεί άραγε μια εγκύκλιος να τροποποιει τον Νόμο?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα