plakil Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Συναδελφοι! Περιφραξεις = λοιπη παραβαση? Κατηγορια? Αλλαγες στις οψεις( καινουργια αυθαιρετα ανοιγματα) = λοιπη παραβαση? κατηγορια? Καποιος?
liv25k Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Τί κατηγορία είναι το ακίνητό σου; Ανάλογα μ' αυτή πάνε και οι λοιπές παραβάσεις.
plakil Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Τί κατηγορία είναι το ακίνητό σου; Ανάλογα μ' αυτή πάνε και οι λοιπές παραβάσεις. Η περιφραξη αφορα γηπεδο με ακινητο κατηγοριας 1. Οι αλλαγες στις οψεις αφορουν ακινητο κατηγοριας 4.
liv25k Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Οι αλλαγές στις όψεις πάνε Κατ. 4. Η περίφραξη αν είναι και αυτή προ του '83 πάει Κατ. 1, αλλιώς αν είναι μεταγενέστερη πάει κατ. 2 ή 4 ανάλογα με το χρόνο κατασκευής.
plakil Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Στις λοιπες παραβασεις παιζει ρολο η χρονολογια? 500 ρικο δεν ειναι?
liv25k Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Ναι απλά έχει να κάνει μάλλον με την εξαίρεση από κατεδάφιση το όλο θέμα. Γι' αυτό γίνεται ο διαχωρισμός ανάμεσα στις κατασκευές.
pantsel Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 (edited) Οι αλλαγές στις όψεις πάνε Κατ. 4. Η περίφραξη αν είναι και αυτή προ του '83 πάει Κατ. 1, αλλιώς αν είναι μεταγενέστερη πάει κατ. 2 ή 4 ανάλογα με το χρόνο κατασκευής. κατα τη γνωμη μου περιφραξη δεν μπορει να παει κατηγορια 4 με τιποτα.5 μπορει Edited Ιανουάριος 29 , 2014 by pantsel
plakil Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Παντως με την περιφραξη εχω μπερδευτει. Στο οικοπεδο εχω αυθαιρετο κατηγοριας 1 και αυθαιρετο κατηγοριας 3. Η περιφραξη παει ως λοιπη παραβαση με αναλυτικο. Αρα ξεχωριστο φυλλο καταγραφης για αυτην και κατηγορια μυστηριο. Πρεπει να αποδειξω χρονο κατασκευης για να παει κατηγορια 1????? Οικοδομικη αδεια δεν υπαρχει για το οικοπεδο.
pantsel Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 κατα τη γνωμη μου περιφραξη δεν μπορει να παει κατηγορια 4 με τιποτα.5 μπορει για μενα η περιφραξη υπολογιζεται με αναλυτικο.δεν αντιστοιχει σε υπερβαση μετρων.που να προσμετρηθει?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα