architect1976 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Με ανησυχεί ότι στο νόμο αναφέρει για παράβολα και στην κατηγορία 3 και στις παραβάσεις του αρθ. 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
letom Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Φαντάζομαι το αναφέρει έτσι για τις περιπτώσεις που δεν υπάρχουν άλλες παραβάσεις. Και λογικά να το δεις πάντως, δεν είναι δυνατό να πληρώσει κανείς 3 παράβολα για μία υπαγωγή. Καλού κακού περίμενε να σου απαντήσει και κάνας άλλος συνάδελφος που να έχει κάνει κάποια τέτοια δήλωση με όλων των ειδών τις αυθαιρεσίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nzerman Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Σύμφωνα με το νόμο, νομίζω πως θέλει ξεχωριστό παράβολο. Οι εγκύκλιοι δε βλέπω να ρυθμίζουν το θέμα αλλά όπως και να έχει έχουμε δεμένα χέρια, ότι βγάλει το πληροφοριακό σύστημα του Τ.Ε.Ε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liv25k Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Πάντως στον 4014 δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Πιστεύω δε θα το χουν πειράξει εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 συνάδερφοι το θέμα που αναφέρετε είναι ιδαιτέρως σημαντικό.. έχω ρωτήσει το ίδιο πράγμα μερικά μηνύματα πιο πριν.. υπάρχει η μία άποψη που λέει ότι η κατ.3 πληρώνει 500άρικο που δεν συμψηφίζεται με το παράβολο από τυχόν άλλη υ.δ. και η άλλη άποψη που λέει ότι συμψηφίζεται σε περίπτωση ύπαρξης κι άλλων παραβάσεων και ότι μόνο αν έχεις κατ.3 και κατ.1 πληρώνεις 2*500 ή για μόνη παράβαση κατηγορίας 3 πληρώνεις 500άρικο.. Παράκληση, αν υπάρχει συνάδελφος που έχει υποβάλλει δήλωση ας μας ενημερώσει!!νομίζω είναι απλό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nzerman Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 ο 4014 δεν είχε κατηγορίες, για αυτό και μας βγήκε αντισυνταγματικός . Ας μας πει κάποιος επιτέλους αν και 99,99% το παράβολο είναι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Αν εχεις κατηγορια 3, αναλυτικο και μια αλλη παραβαση, θα πληρωσεις συνολικα 500+500+το προστιμο της αλλης παραβασης Δηλαδη καταβαλεις 500αρικο παραβολο στην αρχη και το εναπομειναν (20% εκπτωση) στο τελος. Σε οσες δηλωσεις εχω κανει ειχα και κατηγορια 3 και αναλυτικο. Δε μου εδωσε 500αρικο η κατηγορια 3, 500αρικο ο αναλυτικος και 500αρικο το παραβολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΕΝΗ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Αφού η εγκύκλιος 4 λέει "Στις περιπτώσεις που συνυπάρχουν αυθαίρετες µικρές παραβάσεις της Κατηγορίας 3 µε παραβάσεις της παρ. 5α του άρθρου 18 του ν. 4178/13 (δηλ. αυτές που δεν εµπίπτουν στις κατηγορίες 1 έως και 12 του πίνακα του Παραρτήµατος Α΄ του παρόντος και δεν αντιστοιχίζονται σε επιφάνεια χώρου, καθώς και εγκαταστάσεις όπως ορίζονται στην παρ. 19 του άρθρου 2 του ν. 4067/2012) είναι δυνατή η σύνταξη αναλυτικού προϋπολογισµού για το σύνολο των αυθαιρεσιών (Κατηγορίας 3 και παρ. 5α του άρθρου 18).......Στην περίπτωση αυτή δεν επιλέγεται η Κατηγορία 3 στο σχετικό φύλλο καταγραφής, αλλά όποια άλλη κατηγορία εκ των 1,2,3,4,5". Αυτό σημαίνει ότι κάνεις αναλυτικό και συμπεριλαμβάνεις και την κατηγορία 3. Ή κάτι λέω λάθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Δεν λέει την 3.... έχει 1,2,4,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nzerman Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Αν εχεις κατηγορια 3, αναλυτικο και μια αλλη παραβαση, θα πληρωσεις συνολικα 500+500+το προστιμο της αλλης παραβασης Δηλαδη καταβαλεις 500αρικο παραβολο στην αρχη και το εναπομειναν (20% εκπτωση) στο τελος. Σε οσες δηλωσεις εχω κανει ειχα και κατηγορια 3 και αναλυτικο. Δε μου εδωσε 500αρικο η κατηγορια 3, 500αρικο ο αναλυτικος και 500αρικο το παραβολο. Το ερώτημα είναι αν έχεις κατηγορία 3 και 4 αν θα πληρώσεις δύο παράβολα. Από το νόμο εγώ αυτό καταλαβαίνω αν και είπα πως κατά τη γνώμη μου αποκλείεται να εφαρμόζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα