danaikaterina Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 Όταν εξετάζεις ξεχωριστή ιδιοκτησία ελέγχεις με βάση τη δόμησή της και τα ποσοστά της 1
Urehit Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 Καλησπέρα, έχω τακτοποίηση σε οικόπεδο το οποίο συνολικά χτίζει 520τ.μ. Το τμήμα του ιδιοκτήτη (στο οικόπεδο υπάρχουν 3 ιδιοκτησίες) χτίζει 120,3 τ.μ. τα οποία τα έχει εξαντλήσει. ¨Εχει αυθαιρεσίες συνολικά 80τ.μ.. Η επιλογή της κατηγορίας (40%) γίνεται βάσει της επιτρεπόμενης δόμησης συνολικά ή βάσει της δικής του? Αν είναι βάσει της δικής του πάω αναγκαστικά κατηγορία 5 διαφορετικά πάω κατηγορία 4. Η επιλογή κατηγορίας γίνεται με βάση τα εγκεκριμένα της άδειας, όχι με βάση τα επιτρεπόμενα. Τα επιτρεπόμενα μεγέθη καθορίζουν τα ποσοστά υπερβάσεως στα ΦΚ. 2
Aenor Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 Σωστά, απλά στην περίπτωσή μου έχω εξάντληση του Σ.Δ οπότε επιτρεπόμενα= πραγματοποιημένα βάσει αδείας.
kan62 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 Αν είναι βάσει της δικής του πάω αναγκαστικά κατηγορία 5 διαφορετικά πάω κατηγορία 4. Κοίταξε και την παρ. 5 του άρθρου 110 του πρόσφατου σχεδίου νόμου. Όταν και αν ψηφιστεί ... μπορεί να σου χρησιμεύσει. 1
patty Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2016 Καλησπέρα, κλείσιμο Η/Χ το υπολογίζεται με αναλυτικό ή ΥΔ και YK? Επίσης φωτ/γος που έκλεισε το μισό τμήμα ΥΔ και ΥΚ και το άλλο μισό μπαλκόνι πάει με αναλυτικό, σωστά?
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2016 (edited) Κλείσιμο Η.Χ μόνο με Υ.Δ χωρίς Υ.Κ αφού ο Η.Χ έχει προσμετρήσει στην κάλυψη του κτιρίου. Για το φωτοαγωγό να ελέγξεις πρώτα στο δ. κάλυψης της άδειας αν είχε προσμετρήσει στην κάλυψη και όχι στη δόμηση. Αν είναι έτσι θα βάλεις μόνο Υ.Δ χωρίς Υ.Κ. Τώρα για το μπαλκόνι που ρωτάς τι εννοείς; Ότι, έγινε μπαλκόνι εντός χώρου φωταγωγού. Οι εξώστες υπολογίζονται με αναλυτικό. Να μην παραλείψεις τις απαιτούμενες συναινέσεις λόγω κατάληψης κοινόχρηστου τμήματος (φωταγωγός). Edited Οκτώβριος 31 , 2016 by Pavlos33 1
patty Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2016 Ευχαριστώ πολύ! Ο φωτ/γος έκλεισε κατά το ήμισυ και ο υπόλοιπος μετετράπη σε μπαλκόνι, οπότε αναλυτικό.
Kane Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2016 Συνάδελφοι, ερώτηση. Υπάρχει κάποιο βοήθημα, βιβλίο, καπου να ανατρέξω για να ασχοληθώ με μια εύκολη περίπτωση τακτοποίησης; Δε θέλω πραγματικα να κουράσω το φορουμ, ρωτώντας βήμα βήμα, τι είναι το καθετι...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2016 Συνάδελφοι, ερώτηση. Υπάρχει κάποιο βοήθημα, βιβλίο, καπου να ανατρέξω για να ασχοληθώ με μια εύκολη περίπτωση τακτοποίησης; Δε θέλω πραγματικα να κουράσω το φορουμ, ρωτώντας βήμα βήμα, τι είναι το καθετι... έ, αμα ειναι "ευκολη περιπτωση" το πολυ πολυ να ειναι 3-4 "βηματακια" δεν ειναι και ...Μαραθωνιος... βιβλιο?? ναι.... μηχανικος gr :-) τις καλησπερες μου
Kane Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2016 Ε τώρα βρε Δημήτρη, θα κουράσω μέσω φόρουμ! Θα αγγαρέψω κανα συνάδελφο το πολυ πολυ Απλα αν υπάρχει καποιο σύγγραμμα, επικαιροποιημένο, θα βοηθούσε.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα