Clemenza Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 Αν διαβασει κανεις μονο την παρ.α της Κατηγοριας 5, οντως ειναι σαφες οτι εχει αυτη την δυνατοτητα. Απλα διαβαζοντας παρ.γ. και παρ.δ νοιωθω οτι δεν μπορω να τους εμπστευθω .....
xaniared Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Έχω μια εξ'ολοκλήρου αυθαίρετη κατοικία εκτός σχεδίου η οποία όμως ΄΄πατάει΄΄ σε δύο αγροτεμάχια που ανήκουν στους ίδιους ιδιοκτήτες που κατοικούν στο αυθαίρετο. Μπορώ να θεωρήσω ότι έγινε πρακτικά συνένωση για να δηλωθεί? και αν ναι σε ποιον απο τους δύο ιδιοκτητες θα κάνω την δήλωση??
architect_duth Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Χμμ... πολύ φοβάμαι ότι θα πρέπει να γίνουν 2 δηλώσεις, μία για κάθε γήπεδο. Περίμενε για καμία ακόμη άποψη...
xaniared Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Χμμ... πολύ φοβάμαι ότι θα πρέπει να γίνουν 2 δηλώσεις, μία για κάθε γήπεδο. Περίμενε για καμία ακόμη άποψη... Οκ αλλά πως θα δείξω το κτίριο στα σχέδια? Θα το κόψω στη μέση??...
tene Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν έχω μόνο ''λοιπές παραβάσεις'' σε ένα ακίνητο και καμία άλλη αυθαιρεσία, σε ποια κατηγορία τις βάζω;
architect_duth Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Οκ αλλά πως θα δείξω το κτίριο στα σχέδια? Θα το κόψω στη μέση??... Πίστεψέ με, το πώς θα το δείξεις είναι το λιγότερο!!!
xaniared Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν έχω μόνο ''λοιπές παραβάσεις'' σε ένα ακίνητο και καμία άλλη αυθαιρεσία, σε ποια κατηγορία τις βάζω; Κατηγορία 3, αλλά ποιο είναι ακριβώς το προβλημά σου?
architect_duth Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Ε? Μάλλον εννοείς οπουδήποτε αλλού ΕΚΤΟΣ από την ΚΑΤ. 3 !!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα