pipakos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2014 Στο κουτάκι θα βάλω με ΟΑ γιατί υπάρχει και η άλλη άδεια έτσι; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ Ο.Α. Γιατί αν είχα μόνο αυτή που βγήκε σε οικόπεδο μικρότερο από ότι είναι στη πραγματικότητα θα έπρεπε να βάλω ΟΧΙ. Κατάλαβα καλά; ΜΟΝΟ ΑΝ ΙΣΧΥΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Α ΣΕΛ. 288 1. 1β γ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaras Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2014 Κατασκευές με αναλυτικο ( στέγαστρο) που έγιναν στο προκήπιο, είναι κατηγορία 5 στο φύλλο καταγραφής, ή ακολουθούν την κατηγορία της υπόλοιπης δήλωσης ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipakos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2014 (edited) Κατηγορία 5 είναι. Και μπορούν να συνδυαστούν με κατηγορία 4, με κατηγορία 2 (υπό την προϋπόθεση ότι οι λοιπές παραβάσεις αφορούν παραβάσεις που θα μπορούσαν να δηλωθούν και ως κατηγορία 3 αλλά αυτό δεν επιλέχτηκε για να συνυπολογιστούν μαζί και με άλλες λοιπές παραβάσεις του ακινήτου) και προφανώς με όλες τις υπόλοιπες. Επίσης αυτές παίρνουν οριστική εξαίρεση κατεδάφισης μετά τη συμπλήρωση της ταυτότητας του κτιρίου. Τουλάχιστόν αυτά καταλαβαίνω διαβάζοντας την ερωταπάντηση 4. του HD. Edited Νοέμβριος 8 , 2014 by pipakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaras Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2014 Αυτό καταλαβαίνω και εγώ, αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος. Απο την άλλη αν ηταν μία απλή παράβαση στην πρασιά που δεν είναι κατηγορία 3, αλλα υπολογίζεται με αναλυτικό,θα ήταν λογικό να πάει κατηγορία 5 με ότι αυτό συνεπάγεται ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipakos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2014 Το λογικό θα ήταν να απαλλάσσονται όλες οι λοιπές παραβάσεις από αυτή την υποχρέωση. Δεν έχουν γράψει όμως αυτό, αν και κάτι μου λέει πως αυτό ήθελαν να γράψουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaras Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2014 Κάπου πάντως θυμάμαι ότι έχει απαντηθεί κάτι τέτοιο, ότι δηλαδή οι λοιπές παραβάσεις ακολουθούν την κατηγορία της δήλωσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clemenza Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 Αυθαιρετο διαμερισμα στο Δωμα, μετα το 1983. Υποχρεωτικα κατηγορια 5? (αφου αυθαιρετα μ2 / προβλεπομενα μ2 στην αδεια = 30/0 = απειρο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkt Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2014 Σε κατοικία προ του 1955 έχω αυθαίρετη προσθήκη τμήματος κατοικίας και προσθήκη αποθήκης εντός προκηπίου. επιλέγω στο αντίστοιχο πεδίο "Με Οικ.Άδεια" Η απορία μου είναι αν μπορώ να το βάλω κατηγορία 4 - τουλάχιστον το τμήμα που δεν είναι στο προκήπιο. Στις ερωταπαντήσεις του ΤΕΕ αναφέρει πως από τη στιγμή που δεν έχει στην πραγματικότητα Οικ άδεια πάει κατηγορία 5. Από το νόμο όμως προκύπτει αυτό από κάπου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
skifx Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 Ετσι για επαλήθευση: Υπόγειο που ήταν αποθήκες, θα γίνει κύριος χώρος. Εχω ΥΔ>200% και κατ 5 σωστά; Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Largy Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 YΔ ειναι, αλλα για το ποσοστο πρεπει να δοσεις κ αλλα στοιχεια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα