Julius Caesar Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2014 Πώς μπορώ να αλλάξω το όνομα ιδιοκτήτη; Θα μου πείτε κάνοντας νέα καρτέλλα. Μα αυτή που έχω ήδη έχει τις πληρωμές.
letom Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 Αλλαγές στα ΦΚ μέχρι πότε μπορούμε να κάνουμε? Μέχρι 6 μήνες από την υπαγωγή ή μέχρι 6/2/15 όπως ισχύει και για το ανέβασμα των αρχείων?
yian Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 Όποτε θέλεις μέχρι την οριστική υπαγωγή αλλά εάν αλλάξουν τα μεγέθη πρέπει να εκδοθεί νέα εντολή πληρωμής.
alexiosmag Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 (edited) Σε προσπάθεια υποβολής δήλωσης με τον 4178, (αρχική υποβολή η υφιστάμενη κατάσταση δήλωσης), το σύστημα δεν την δέχεται, εμφανίζοντας το εξής: ο περιορισμός ακεραιότητας (....................................) παραβιάσθηκε - δεν βρέθηκε κλειδί γονέα -[/size] Εντός παρένθεσης κάποιοι χαρακτήρες λατινικοί τύπου DOSI_TYPE και μάλλον κάποιος κωδικός πληρωμής.[/size] Έχει ξανασυμβεί σε κανέναν αυτό;;;; Ξέρουμε περί τίνος πρόκειται;;;;;;[/size] Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής yian Edited Ιούνιος 18 , 2014 by yian
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Εκ παραδρομής έβαλα λιγότερα μέτρα αρχικά και βγήκε μικρότερο παράβολο, στη συνέχεια θα έχω πρόβλημα αν αυξήσω τα μέτρα;
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 όχι σε μεταφορά Ιάσων. Σε καινούρια δήλωση του Ν.4178
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 Εκ παραδρομής [σε δηλωση του 4178] έβαλα λιγότερα μέτρα αρχικά και βγήκε μικρότερο παράβολο, στη συνέχεια θα έχω πρόβλημα αν αυξήσω τα μέτρα; αυτο εννοεις????
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 (edited) To ίδιο συμβαίνει και στις νέες δηλώσεις! Το έμαθαν πια το "κόλπο" και το έφτιαξαν. Σε κάθε περίπτωση επαναπροσδιορίζεται το ποσό του παραβόλου.... Καλησπέρα φίλε dimitris GM Edited Ιούνιος 25 , 2014 by ΙΑΣΟΝΑΣ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα