ISMINI Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 (edited) Όντως λύνονται όλα τα προβλήματα του ακινήτου και φεύγει και το άγχος από εμένα, γιατί το κλείσιμο βεράντας τύπου ημιυπαιθρίου χώρου δεν είναι δυνατόν να το διακρίνεις από Α/Φ, όπως επίσης και στη βεβαίωση της ΔΕΗ αναγράφεται συνήθως η αρχική επιφάνεια. Edited Σεπτέμβριος 18 , 2014 by ISMINI
gio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 Η βεβαιωση της δεη για την πρωτη ρευματοδοτηση δεν αναφερει τετραγωνικα.
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 αυτος θα φερει το "σωστο" Ε9 εσυ θα ελεγξεις ...δοκαρια...πατωματα κλπ στοιχεια για να εισαι βεβαιος για την "εξ αρχής κατασκευή σαν ενα κτισμα" άλλο περισσοτερο δεν μπορεις να κανεις... [εκτος αν εχεις καποιο συμβολαιο...με περιγραφη ολων των τμ...σπάνιο μεν...πιθανον...δε] εσυ αποφασιζεις
ISMINI Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 (edited) Η βεβαιωση της δεη για την πρωτη ρευματοδοτηση δεν αναφερει τετραγωνικα. Πολύ σωστή η παρατήρηση, δεν αναφέρεται επιφάνεια στη συγκεκριμένη βεβαίωση. Είχα στο μυαλό μου όταν το έγραψα τον συνδυασμό της βεβαίωσης της πρώτης ηλεκτροδότησης και το έντυπο του λογαριασμού της ΔΕΗ. Edited Σεπτέμβριος 19 , 2014 by ISMINI
Lefteris K Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 (edited) Συνάδελφοι καλημέρα, Απότι κατάλαβα και εγώ με τη σειρά μου είναι και δεν είναι σωστό να χρησιμοποιήσουμε το google earth για αεροφωτογραφίες. Πού λέει όμως πότε είναι τραβηγμένες στο earth ή στο maps?θεωρώ οτι σε περίπτωση που χρησιμοποιηθούν οι φώτο αυτές πρέπει στην τεχνική έκθεση να αναφερθούν οι ημερομηνίες που τραβήχτηκαν Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής yian Edited Σεπτέμβριος 23 , 2014 by yian
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Στο maps δες την 1η φωτό, στο earth δες την 2η φωτό
dsworks Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Πλήρης ημερομηνία φαίνεται μόνο στο Earth, όπως υποδεικνύει ο georgegaleos παραπάνω, στο κουμπί «εμφάνιση ιστορικών εικόνων». Προσοχή στο format της ημέρας, είναι μήνας-μέρα-έτος: 1η Ιουλίου 2004 --> 7/1/2004
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Και στην τεχνική έκθεση αλλά και πάνω στην αεροφωτογραφία....
nicki Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Συνάδελφοι καλησπέρα. Εάν δεν υπάρχει αεροφωτογραφία της χρονολογίας που μας ενδιαφέρει, θεωρείτε σωστό και αποδεκτό να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό το στέλεχος αδείας του ομόρου οικοπέδου, στο τοπογραφικό σκαρίφημα της οποίας φαίνεται η αυθαιρεσία που μας ενδιαφέρει? Νομίζω βέβαια, πως θα πρέπει να συνοδεύεται από δήλωση συναίνεσης του ιδιοκτήτη του ομόρου. Απόψεις?
letom Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2014 Αφού φαίνεται στο στέλεχος της ΟΑ του όμορου κατά τη γνώμη μου είσαι ΟΚ! Τη συναίνεση του διπλανού τι την θες? Να συναινέσει σε τι? 3
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα