Kate85 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2014 Στο kthmanet που αναγράφεται το έτος λήψης της αεροφωτογραφίας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2014 Μολις μπεις στην σελίδα του χάρτη στα δεξιά στο γκρί το πλαίσιο αναγράφει "Οι ορθοφωτογραφίες προέκυψαν από φωτοληψίες περιόδου 2007 έως 2009................". Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2014 σωστα 2007-2009 αυτο γραφει και στην εκτυπωση...αρα ...καλυπτεται............... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2014 Ναι μπερδεύτηκα πιο πάνω και έγραψα "2009-2011". Άρα θεωρητικά υπάρχει μία "σκοτεινή" περίοδος από 2009 μέχρι 28.7.2011 που δεν καλύπτουν οι εν λόγω φωτογραφίες; Λέμε τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2014 (edited) Aς ελπίσουμε λοιπόν ότι, θα έλθει το ....ΣΤΕ και θα τα αντιμετωπίσει όλα με την αναμενόμενη απόφαση περί αντισυνταγματικότητας του 4178..... Η' μήπως οι γενόμενες προσφυγές έως σήμερα δεν "καλύπτουν" κι αυτό;;;;; Μήπως οι νομικοί που χειρίζονται αυτές τις υποθέσεις πρέπει να διαβάζουν και michanikos.gr;;;;;; Μην σας κάνει εντύπωση!! Είμαι εντός θέματος!!! Πάω π.χ. από την Αθήνα στη Λαμία μέσω Ιωαννίνων.... Edited Οκτώβριος 13 , 2014 by ΙΑΣΟΝΑΣ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2014 αν εισαι τυχερ'ος στο γκουγκλ...με την ...μπαρα πανω αριστερα και παντοτε εχεις το Ε9...τι σκάς..???... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
apier Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2014 Aς ελπίσουμε λοιπόν ότι, θα έλθει το ....ΣΤΕ και θα τα αντιμετωπίσει όλα με την αναμενόμενη απόφαση περί αντισυνταγματικότητας του 4178..... Η' μήπως οι γενόμενες προσφυγές έως σήμερα δεν "καλύπτουν" κι αυτό;;;;; Μήπως οι νομικοί που χειρίζονται αυτές τις υποθέσεις πρέπει να διαβάζουν και michanikos.gr;;;;;; Μην σας κάνει εντύπωση!! Είμαι εντός θέματος!!! Πάω π.χ. από την Αθήνα στη Λαμία μέσω Ιωαννίνων.... +1 το κακό είναι ότι δεν τα διαβάζουν ούτε οι του δημοσίου, που τυπικά έχουν και μία υποχρέωση. Εδώ δεν τα διαβάζουν ούτε αυτοί που γράφουν τις αστείες ε/α και τις λίγο λιγότερο αστείες εγκυκλίους. Εμπρός για τον νέο νόμο αυθαιρέτων / ταυτότητας κτιρίου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2014 .......Εμπρός για τον νέο νόμο αυθαιρέτων / ταυτότητας κτιρίου! Ολοταχώς!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 το πρόβλημα μου ... με μια αεροφωτογραφία ... είναι οτι πήρα μια ... έτος 1975... που όμως όταν την κοιτάω, δεν βλέπω ευκρινές το οικόπεδο. Θεώρησα ... οτι έπρεπε να την πάω στο paint να ... περιγράψω πάνω της με κόκκινο μελάνι το οικόπεδο. Είναι ασπρόμαυρη. Ομως ... οταν την μεγένθυνα, για να πιάσει ένα ικανοποιητικό μέγεθος το οικοδομικό τετράγωνο να σημαδέψω ... πχ 4,6 χ 4,6 εκατοστά το οικοδομικό τετράγωνο. Η ανάλυση είναι τόσο κακή ... που φαινόταν pixel μεγάλα τμήματα και ... ούτε λόγος να φανεί το οικόπεδο μου και το κτίριο μου. Πως θα ...σημαδέψω το οικόπεδο? Δεν χρειάζεται? Η λογική μου λέει ... οτι θα έπρεπε να σημαδευτεί . . , ΄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 Η λογική επίσης λέει ότι είμαστε καλυμένοι εάν απλώς προσκομίσουμε την αεροφωτό και ας βγάλουν άκρη οι αρμόδιοι για το εάν φαίνεται η αυθαιρεσία επί αυτής. Διαφορετικά ας έλεγε ο νόμος ότι απαιτείται φωτοερμηνεία και έκθεση. Προσωπικά παραγγέλνω την αεροφωτό και εξετάζω χονδροειδώς εάν απεικονίζεται το ακίνητο. Τίποτα παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα