athanasanas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 Τελικά από επαρχία πού πρέπει να απευθυνθούμε για Α/Φ; Έχω καιρό να παραγγείλω και έχω χάσει επεισόδια. Με τον ΟΚΧΕ καλά βολευόμασταν, τώρα...
katrmp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 Καλησπέρα, και σχετικά με τα παραπάνω : συναδελφοι φιλος συναδελφος με ενημέρωσε ότι πελάτης του πρόσφατα αγόρασε από Αθήνα ΕΚΧΑ αεροφωτογραφία για ακίνητο στη Θεσνικη , της 24-6-2011!! Μπορει κάποιος πιο ... κοντινός στην Αθήνα να το επιβεβαιωσει από κοντά ότι δίνει η ΕΚΧΑ τέτοια ημερομηνία, και κυριως να ρωτήσει έχει καλυφθεί η χώρα ή τελος πάντων μεγάλο μέρος της, ή μόνο συγκεκριμένες περιοχές? Γιατι από τηλεφώνου την ξέρουμε την απάντηση οι μακρινοί "έρευνα εξ αποστάσεως δε γίνεται πλέον κλπ κλπ κλπ". πήγα Τετάρτη ΕΚΧΑ, και για την περιοχή που ήθελα Ωρωπό ήταν από το 1988 μου φαίνεται, τίποτα νεότερο. Ηθελα και αυτή που υπήρχε στο site στο ktimanet του 2007-2009, αλλά αυτές λένε δεν υπαρχουν, δεν μπορείς να τίς βρείς.
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 (edited) και γιατι δεν κανεις μια εκτυπωση απο κτιμανετ? μια χαρα τα δειχνει.... υγ κι αν εχει περασει απο εκει και το γκουγκλ στριιτ...ακομα καλυτερα... Edited Φεβρουάριος 20 , 2015 by dimitris GM 1
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 σωστός ο Δημήτρης (με τις καλησπέρες μου). Εκτυπωσάρα από κτήμανετ. Περίοδος φωτοληψίας 2007-2009 (το γράφει κάπου στη σελίδα του ορθοφωτοχάρτη). Υ.Γ εκείνο το αυτοκίνητο της google, αν ξέραμε πότε θα περνούσε, θα του δίναμε και κάτι παραπάνω για το κόπο του, να περνούσε και από τα δικά μας βρε παιδί μου 3
katrmp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 και γιατι δεν κανεις μια εκτυπωση απο κτιμανετ? μια χαρα τα δειχνει.... υγ κι αν εχει περασει απο εκει και το γκουγκλ στριιτ...ακομα καλυτερα. Πολύ απλό για να μην το σκέφτηκα και να είναι αληθινό. Θέλω την πιστοποιημένη ημερομηνία της φωτογραφίας του κτιμανετ π.χ 10/2007 και όχι εύρος ανούσιο 2007-2009 που μπορεί να είναι 01/2007 ή 12/2009 κάτι ανούσιο σε δικαστική διαμάχη.
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2015 "πιστοποιημενη" λόγω αντιδικίας... ισως απο ιδιωτη... [300 + ΦΠΑ...αυτη ηταν η "παληά" τιμη...]
Brasco Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2015 Υπάρχουν ιδιώτες με κρατική αναγνώριση οι οποίοι πιστοποιούν τον χρόνο λήψης μιας φωτογραφίας?
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2015 παντως, το ΥΠΕΚΑ πριν 3 χρονια.. ιδιωτικη χρησιμοποίησε για τα "φυτεμενα" της Μυκονου δινοντας 15.000 μαζι με την Σαντορινη και τμημα της Ρόδου...
apier Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2015 μήπως πρέπει να ξεχωρίσουμε τις δύο περιπτώσεις; 1. α/φ για απόδειξη 28/7/11 2. α/φ για απόδειξη χρόνου κατασκευής στην 1η περίπτωση, περιμένουμε και καλά τις επίσημες από κτηματολόγιο / σύστημα ΤΕΕ. Εν τω μεταξύ, κάνουμε ότι και για τη 2η περίπτωση: χρησιμοποιούμε ότι νομίζουμε και μπορούμε, με την ευθύνη της υπογραφής μας και της ΥΔ του ιδιοκτήτη. Εδώ μας λένε να βεβαιώνουμε προ 55. Αυτοί έχουν το βάρος απόδειξης της ενοχής, όχι εμείς της αθωότητας. (Δημήτρη ελπίζω να συμφωνείς) 1
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2015 (edited) συμφωνα με την εγκ. 4 παρ. 21 "σε καθε περιπτωση [αυθαιρετης κατασκευής ή αυθαιρετης αλλαγης χρησης] ο μηχανικος υποβαλει αεροφωτογραφιες ή δημοσια εγγραφα" παρ. 22 "στις περιπτωσεις που στο Ε9 αναφερεται η αυθαιρετη κατασκευή και ο χρονος κατασκευής της, θεωρειται ως δημοσιο εγγραφο απο το οποίο αποδεικνυεται ο χρονος κατασκευής του κτιρίου" Και, οπως ειπε ο τερρυ, ειναι ενα "δωρο" και θα ηταν προσβολη να το αρνηθουμε... με την επιφυλαξη - η οποία εχει επανειλημενα διατυπωθει απο πολλους φιλους- οτι το Ε9 ...."δεν ειναι και η κολυμβηθρα του σιλωαμ" Edited Φεβρουάριος 21 , 2015 by dimitris GM
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα