Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για να δούμε....

Πράγματι προς το παρόν δεν εξάγει κάποια στοιχεία για αεροφωτογραφίες.

Δημοσιεύτηκε

Λειτουργεί κανονικά σε μένα σε περιοχές της Αττικής που το δοκίμασα, βγάζει στοιχεία α/φ και προεπισκόπηση.

Αφορά μόνο το σαρωμένο αρχείο της ΕΚΧΑ.

Δημοσιεύτηκε

Λειτουργεί και είναι εξαιρετικό!

Υ.Γ. Για να εμφανιστούν οι διαθέσιμες α/φ σχηματίζουμε πολύγωνο με την επιλογή "Γραφικός ορισμός περιοχής αναζήτησης".

Δημοσιεύτηκε

Όντως δουλεύει αλλά η παλαιότερη που βρήκα είναι του '92......

Και μετά πως την παραγγέλνουμε?

Δημοσιεύτηκε

Εχει και παλιαιότερες, είναι θέμα περιοχής. Στο κέντρο Αθήνας ας πούμε έχει τις α/φ του 1936. 

Εντοπίζεις νούμερο και πας από εκεί να κάνεις παραγγελία, την επίσκεψη δεν την γλυτώνεις απλώς τον εντοπισμό... Ισως εάν στείλεις αίτηση με fax ή mail , δεν ξέρω...

Δημοσιεύτηκε

Έσπειρε...Εμείς που είμαστε από επαρχία πως παραγγελνουμε, αν υποθέσουμε ότι ξέρουμε ποια θέλουμε?

Δημοσιεύτηκε

Όντως λειτουργεί. Αλλά δεν σε αφήνει να κάνεις μεγάλο zoom στο αποτέλεσμα. Οπότε.....

Δημοσιεύτηκε

Τουλάχιστον βλέπεις ποιες είναι "καθαρές" και ποιες όχι..

Επισυνάπτω μια α/φ του '70 (κλ. 1:6500) από την προεπισκόπηση, την οποία ζούμαρα στο 677% (το μέγιστο που άφηνε) και δίπλα της μια του 2011 από το ιστορικό του Google Earth. Θέλω να αποδείξω ότι η πισίνα προυπήρχε του ΓΟΚ '73. Νομίζω φαίνεται το σκάμμα, δεν είναι έτσι; Γιατί να μην την ανεβάσω όπως είναι στο σύστημα;

post-96706-0-41609600-1448617124_thumb.png

Δημοσιεύτηκε

δηλ τωρα για οσες υπαγωγες καναμε χωρις Α/Φ αλλα με μονο αποδεικτικο Ε9 θα τρεχουμε να βγαζουμε Α/Φ?κ ποιος τις πληρωνει για οσα εχουμε ηδη κλεισει..

• Upvote 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.