dimidomo Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Αυτό το αποτέλεσμα από το klimanet. Δεν ξέρω, νομίζω ότι δεν φαίνονται καθαρά οι χώροι.
Alsterwasser Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Σε αντίστοιχη περίπτωση δεν μου ζητήθηκε ΑΦ για απόδειξη χρόνου κατασκευής. Υποτίθεται ότι την ευθύνη της σωστής υπαγωγής τη φέρει ο μηχανικός και ο ιδιοκτήτης και ότι η ΥΔΟΜ αρκείται στο να ελέγξει μόνο τις εμβαδομετρήσεις (όπως και έκανε στη περίπτωσή μου) δίχως να εμπλέκεται στο εάν εφαρμόστηκαν ορθά οι ανάλογοι εκπτωτικοί συντελεστές.. Συνεπώς υποθέτω πως όχι ως προς το τυπικό (δεν απαιτείται από την ΥΔΟΜ) αλλά ναι ως προς το ουσιαστικό (ότι δηλαδή η υπαγωγή στον 4178 είναι σύννομη). Δεν ελεγξαν συντελεατες?! Δλδ δηθεν σοφιτες με μειωτικο, λαθος ποσοστα υπερβασης δομησης κτλ δε τα δινουν σημασια σε εσας? Ωραιοι ειστε...... αμφιβαλλω αν μπορει να επιβιωσει εκει τιμιος συναδελφος... Στάλθηκε από το LG-P880 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
akis73 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Η φωτογραφία είναι στην καλύτερη περίπτωση θολή, από εκεί και πέρα δεν ζητείται φωτοερμηνεία. Κάνε και αυτό που σου είπε ο Δημήτρης, δηλ. ψάξε μέσω google earth για αεροφωτογραφίες του ίδιου σημείου σε διαφορετικές χρονικές περιόδους μήπως βρεις κάποια πιο καθαρή φωτογραφία.
dimidomo Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 (edited) Πως διάολο σβήνεις μήνυμα που έχεις ανεβάσει; Edited Αύγουστος 13 , 2015 by dimidomo
msxoin Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2015 Παιδιά εγώ σε τακτοποίηση κάποιων γελοίων "αυθαιρεσιών", όπως π.χ. κάτι εξωτερικές μονάδες A/C και κατι τέτοιες μπούρδες, δεν βρήκα κάτι στο οποίο να αποδεικνύεται οτι είναι πριν τον Ιούλιο του 2011. Την έβγαλα με μία Υ/Δ του ιδιοκτήτη και αν γίνει δεκτό έγινε. Δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας με τον κάθε αλ καπόνε. Υ.Γ.: Επειδή είναι η πρώτη μου τακτοποίηση, έπειτα από την οριστική υπαγωγή μέσω του συστήματος του ΤΕΕ, πρέπει να κατατεθεί ο φάκελος και στην οικεία Πολεοδομία σε hardcopy ή πάπαλα?
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2015 (edited) Παιδιά εγώ σε τακτοποίηση κάποιων γελοίων "αυθαιρεσιών", όπως π.χ. κάτι εξωτερικές μονάδες A/C και κατι τέτοιες μπούρδες, δεν βρήκα κάτι στο οποίο να αποδεικνύεται οτι είναι πριν τον Ιούλιο του 2011. Την έβγαλα με μία Υ/Δ του ιδιοκτήτη και αν γίνει δεκτό έγινε. Δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας με τον κάθε αλ καπόνε. Υ.Γ.: Επειδή είναι η πρώτη μου τακτοποίηση, έπειτα από την οριστική υπαγωγή μέσω του συστήματος του ΤΕΕ, πρέπει να κατατεθεί ο φάκελος και στην οικεία Πολεοδομία σε hardcopy ή πάπαλα? [χωρις σχολια....λογω της ημερας...]... Edited Αύγουστος 15 , 2015 by dimitris GM 2
msxoin Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2015 [χωρις σχολια....λογω της ημερας...]... Καλά κάνεις και δεν σχολιάζεις. Απάντηση θα δώσεις?
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2015 ..... Υ.Γ.: Επειδή είναι η πρώτη μου τακτοποίηση, έπειτα από την οριστική υπαγωγή μέσω του συστήματος του ΤΕΕ, πρέπει να κατατεθεί ο φάκελος και στην οικεία Πολεοδομία σε hardcopy ή πάπαλα? Πάπαλα....
akis73 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2015 Παιδιά εγώ σε τακτοποίηση κάποιων γελοίων "αυθαιρεσιών", όπως π.χ. κάτι εξωτερικές μονάδες A/C και κατι τέτοιες μπούρδες, δεν βρήκα κάτι στο οποίο να αποδεικνύεται οτι είναι πριν τον Ιούλιο του 2011. Την έβγαλα με μία Υ/Δ του ιδιοκτήτη και αν γίνει δεκτό έγινε. Δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας με τον κάθε αλ καπόνε. Υ.Γ.: Επειδή είναι η πρώτη μου τακτοποίηση, έπειτα από την οριστική υπαγωγή μέσω του συστήματος του ΤΕΕ, πρέπει να κατατεθεί ο φάκελος και στην οικεία Πολεοδομία σε hardcopy ή πάπαλα? Κάνε μία έρευνα με τον ιδιοκτήτη μήπως κατά τύχη έχει κρατήσει αποδείξεις αγοράς των κλιματιστικών, προσωπικά το βρίσκω απίθανο αλλά δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Επίσης αν το κτίριο είναι χαμηλό και οι αυθαιρεσίες είναι επί όψης σε κεντρικό δρόμο, δοκίμασε μήπως το έχει πιάσει η κάμερα του google street view σε συνδυασμό με ημ/νία πριν τις 28.7.2011.
msxoin Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2015 Πάπαλα.... Ευχαριστώ για την απάντηση Ιάσονα. Κάνε μία έρευνα με τον ιδιοκτήτη μήπως κατά τύχη έχει κρατήσει αποδείξεις αγοράς των κλιματιστικών, προσωπικά το βρίσκω απίθανο αλλά δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Επίσης αν το κτίριο είναι χαμηλό και οι αυθαιρεσίες είναι επί όψης σε κεντρικό δρόμο, δοκίμασε μήπως το έχει πιάσει η κάμερα του google street view σε συνδυασμό με ημ/νία πριν τις 28.7.2011. Άκη, ευχαριστώ για τις προτάσεις. Δυστυχώς δεν υπάρχουν αποδεικτικά αγοράς (τιμολόγια κλπ) των κλιματιστικών και το κτίριο βρίσκεται σε παράδρομο παράδρομου όπου δεν κυκλοφορεί αυτοκίνητο. Οπότε ούτε το αυτοκινητάκι της google θα το έχει πιάσει.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα