007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosantonakas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 Λογω αποχης απο το γραφειο εξαιτιας καλοκαιριου κ εκλογων,μπορει να μου πει καποιος που βρισκω τις Α/Φ στο συστημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2015 Πουθενα... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SValkan Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Ενδιαφέρον link + παρουσίαση για το τι γίνεται με τις αεροφωτογραφίες από 6/2011 και μετά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
patty Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Καλησπέρα, αν για την απόδειξη της παλαιότητας χρησιμοποιήσω το google earth, κάνω απλά print screen την εικόνα από το pc μου? χρειάζομαι κάτι άλλο? Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 όχι γιατί να χρειάζεσαι; Μια χαρά αποδεικτικό είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apier Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 καλύτερα save as για πιο καθαρή εικόνα και προσπάθησε να το κάνεις έτσι ώστε να φαίνεται η ημερομηνία (πατάς το ρολογάκι και εμφανίζεται η χρονοσειρά) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
patty Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
verda Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2015 Καλημέρα συνάδελφοι, προσπαθώ να κάνω μια παραγγελία αεροφωτογραφίας απο το eshop της ΓΥΣ και έχω βρει τη φωτογραφία που θέλω,αλλά δε βρίσκω κάπου την επιλογή να την παραγγείλω σε ψηφιακή μορφή (dvd), Οι μόνες επιλογές που βλέπω διαθέσιμες είναι σε χαρτί, ...αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Fragkos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2015 Συνάδελφοι καλησπέρα.. Αν και δεν αναφέρεται κάπου αν είναι αποδεκτές οι αεροφωτογραφίες google earth γενικά τις χρησιμοποιείται?? με ποια λογική δεν θα γίνουν αποδεκτές? Οτι κάποια στιγμή μπορεί να αποσυρθούν από την google? Δεν καταλαβαίνω. Από τη στιγμή που το κράτος δεν είναι σε θέση να παρέχει υλικό... Άλλωστε και η όλη ηλεκτρονική διαδικασία διεκπεραιώνεται από δημόσια αρχή (ΥΠΕΚΑ) ?? Από ένα επιμελητήριο γίνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα