Inzaghi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 Απο οσο φαινεται, το Ε9 ερχεται να αντικαταστησει την ΥΔ ιδιοκτητη για την παλαιοτητα της κατασκευης... Τωρα, το τι γινεται με τις δηλωσεις που στο Ε9 θα δηλωνονται μονο τα μεικτα τετραγωνικα μιας και σε συμβολαιο υπαρχει μοναχα μεικτη εμβαδομετρηση και μετα την τροποποιηση ξαφνου θα δηλωνονται καθαρα τετραγωνικα ιδια με αυτα που μετρησες, ειναι αλλο θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Ως μεικτά εννοείς ΜΑΖΙ με τα κοινόχρηστα? Σε δικά μου ακίνητα (φίλων και γνωστών που έχω δει τα Ε9), έχουν τα τμ του συμβολαίου, αλλά τα καθαρά του σπιτιού, χωρίς τα κοινόχρηστα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedi.Yannis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Αν οι αλλαγές χρήσης είναι εντός νομίμου περιγράμματος (χωρίς υπερβάσεις λόγω διαφορετικών όρων δόμησης ανάμεσα στις χρήσεις), στο άρθρο 18 λέει πάμε με αναλυτικό, ο οποίος ακόμα δεν έχει συντελεστή παλαιότητας. Γιατί να μην βάζουμε την αλλαγή χρήσης μετά το 2004, αφού το πρόστιμο θα είναι το ίδιο σε αυτή την περίπτωση; (Αν δεν έχουμε άλλο τρόπο να το αποδείξουμε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Δεν μπορείς να το αποδείξεις με το μαγικό Ε9 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Largy Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Η εγκ4 εβαλε στο παιχνιδι και τα διορθωμενα Ε9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πάνος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Οποτε η εμφανιση ενος "διορθωμενου" Ε9 μας απαλλάσει απο την ευρεση αεροφωτογραφιας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaras4 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Ερώτηση ...απλή, αλλά έχω ζαλιστεί... Άδεια 2005, το διαμέρισμα έχει κλείσει ημιυπαίθριο... Θα πρέπει να αποδείξω ότι είναι προ του 2011?? Αν δεν μπορώ?? ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Αν δε μπορεις, το δηλωνεις ως μεταγενεστερο του 2004 Ποιος θα σου αποδειξει πως εκλεισε μετα το 2011 και με τι τροπο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaras4 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Αυτό σκέφτομαι και εγώ... Αλλά και πάλι κολλάω λίγο, γιατί δεν είμαι καλυμμένος. Μπορεί σε πιθανό έλεγχο να μου πούν ότι έγινε μετά το 2011, πως θα το αποδείξω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 εσυ....τι να αποδειξεις και σε τι να εισαι "καλλυμενος"???? δεν σου ζηταει να "υποστηριξεις" την δηλωση του πελατη... αυτος δηλωνει...σου φερνει ενα ωραιο -ωραιο Ε9 που γραφει το "σωστο" εμβαδον... με ετος κλεισιματος του Η/Υ...το 2005 και ολα καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα