kostaras4 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 χμμμ... είναι μια λύση... Επειδή δεν γνωρίζω, αυτή η τροποποίηση κοστίζει κάτι για τον ιδιοκτήτη?? Αλλιώς?? Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον "κανόνα" της αλλαγής χρήσης, όπου δεν μπορώ να αποδείξω παλαιότητα πάω μετά το 2004??
pitsirik0s Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 χμμμ... είναι μια λύση... Επειδή δεν γνωρίζω, αυτή η τροποποίηση κοστίζει κάτι για τον ιδιοκτήτη?? Η τροποποίηση του Ε9 δεν κοστίζει αλλά αφού η κατοικία θα είναι μεγαλύτερη κατά τα μ2 του Η/Υ τώρα με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο θα πληρώνει μεγαλύτερο φόρο ακίνητης περιουσίας. Το πόσο ας ρωτήσει το λογιστή του.
Largy Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2013 θα πληρώνει μεγαλύτερο φόρο ακίνητης περιουσίας. υποθετω οτι αναδρομικα δεν πληρωνει τιπτα?
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2013 Σήμερα όχι, αύριο .....δεν ξέρει ουδείς να μας πει!
HQ7 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2013 Είναι σίγουρο ότι δεν έχει πρόστιμο η αλλαγή του Ε9;; Κάτι άκουσα για 60 ευρώ και πάνω κατά την κρίση του έφορα.. Και απαιτείται τεκμηρίωση της αλλαγής;;
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2013 Αυτήν την στιγμή είναι ανοιχτή χωρίς πρόστιμο η διόρθωση του Ε9
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2013 Διορθώστε εσείς και οι πελάτες σας όσο ακόμα προλαβαίνετε!!!!
gio Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2013 Μεχρι ποτε μπορεις να κανεις αλλαγες Ε9....γιατι σε εναν πελατη μου δεν τον αφηνει το συστημα να αλλαξει.
kostaras4 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Μεχρι ποτε μπορεις να κανεις αλλαγες Ε9....γιατι σε εναν πελατη μου δεν τον αφηνει το συστημα να αλλαξει. Και εμένα λογιστής μου είπε ότι πιθανότατα να μην γίνεται αλλαγή σε πολύ παλιά χρονολογία. Μου είπε ότι μόνο σε πρόσφατα Ε9 μπορεί να γίνει τροποποίηση... Ισχύει κάτι τέτοιο? Δηλαδή αυτά που συζητούσαμε για αλλαγή - τροποποίηση σε παλιά χρονολογία μπορεί να μην γίνονται??
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Το τελευταίο Ε9 αρκεί ν' αλλάξει....... 2
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα