Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Κι εγώ συμφωνώ με το γεγονός ότι, οι αυτοψίες της πολεοδομίας αποτελούν αποδεικτικά παλαιότητας αυθαιρεσιών.....

Δημοσιεύτηκε

συμφωνώ.

Κι εγώ συμφωνώ με το γεγονός ότι, οι αυτοψίες της πολεοδομίας αποτελούν αποδεικτικά παλαιότητας αυθαιρεσιών.....

και βεβαια

αποτελούν "πληρη αποδειξη"

συμφωνω....

τις καλημερες μου

υγ

για τις 31 Φεβρουαριου μετατεθηκε η αναρτηση των αεροφωτογραφιων

Δημοσιεύτηκε

Προσωπικά χρησιμοποιώ τις εκθέσεις αυτοψίας σαν αποδεικτικά χρόνου κατασκευής. Ακόμα και αν έχουν διαφορές (φυσιολογικές όμως) από την πραγματικότητα....

Δημοσιεύτηκε

Αυθαίρετη κατασκευή σε κοινόχρηστο χώρο μπορεί να δηλωθεί στο Ε9 από τον ένα συνιδιοκτήτη?

Δημοσιεύτηκε

Αν δεν υπάρχει έγγραφο συναίνεσης προσωπικά δεν θα το έκανα.

Δεν κατοχυρώνει κυριότητα η δήλωση κοινόχρηστων χώρων στο Ε9 ούτε στον 4178.

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα! σε κατοικία που έχει γίνει επέκταση υπογείου χώρου, κλείσιμο η/υ χώρου και διάφορα άλλα, πως αποδεικνύω την παλιότητα?!

όταν πέσαν τα μπετά?

αφού κ στο υπόγειο είχε γίνει εγκατάσταση για κουζίνα και λουτρό από την περίοδο της ανέγερσής του, δε θεωρείται ότι τότε εγκαταστάθηκε η αυθαίρετη χρήση?

όπως όλοι στο Ε9 δηλώνουν ότι λέει το συμβόλαιο αγοράς του σπιτιού (του 2007), δλδ τα νόμιμα της αδείας (Απρίλιος 2002). δεν έχω κάποιο άλλο έγγραφο. 

ποιά είναι η συμβουλή σας?

Δημοσιεύτηκε

Μπορείς να αναφέρεις στην τεχνική έκθεση ότι οι αυθαιρεσίες δεν μπορεί παρά να έγιναν όταν κατασκευάστηκε το ακίνητο λόγω της φύσης τους, δηλαδή ενιαίος φέρων οργανισμός, αλλά είναι παρακινδυνευμένο γιατί αναλαμβάνεις και ένα μέρος της ευθύνης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.