petran2855 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2014 βαζεις με ΟΑ ακομα και αν η αποθηκη αποτελει ανεξαρτητο κτισμα?
apier Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2014 η ΟΑ / ΑΟ αφορά το γεωτεμάχιο. Αν υπάρχει (έστω και με την παραδοχή "προ 55" = ΟΑ/ΑΟ) δεν έχει σημασία πόσα κτίσματα έχει το ακίνητο
petran2855 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 ευχαριστω πολυ. να στε καλα και καλα ξεμπερδεματα με τα αυθαιρετα
nik Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 Το κουτάκι "Έγγραφα ρύθμισης με προηγούμενους νόμους (Ν_3843/10, Ν. 1337/83)" πως ενεργοποιείται στα δικαιολογητικά ?? Έχω δήλωση με Η/Χ του 3843 που τον ξαναδηλώνω με τον 4178. Δεν μου έχει ενεργοποιηθεί του κουτάκι...
fontas Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 Καλησπέρα, Σε διαμερισμα πολυκατοικιας εχω δυο συνιδιοκτητες με 50% εξ αδιαιρετου, (συζυγοι) Μετα τον θανατο του ενος, δεν εχει γινει αποδοχη κληρονομιας. Θα μπορουσε να κανει αιτηση τακτοποιησης ο αλλος, και αν ναι ποιοι θα εμφανιζονται ως ιδιοκτητες στην αίτηση?
apier Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 Καλησπέρα, Σε διαμερισμα πολυκατοικιας εχω δυο συνιδιοκτητες με 50% εξ αδιαιρετου, (συζυγοι) Μετα τον θανατο του ενος, δεν εχει γινει αποδοχη κληρονομιας. Θα μπορουσε να κανει αιτηση τακτοποιησης ο αλλος, και αν ναι ποιοι θα εμφανιζονται ως ιδιοκτητες στην αίτηση? υπάρχει ένα θέμα, γιατί αν τελικά δεν γίνει καμία αποδοχή κληρονομιάς από κανέναν, το εμπράγματο περιέρχεται στο δημόσιο νομίζω. Και τότε τι γίνεται; Υπάρχει άλλος κληρονόμος πλην του / της συζύγου; Ποιοι είναι δηλαδή οι εν δυνάμει κληρονόμοι που είναι εν δυνάμει ιδιοκτήτες του υπόλοιπου μισού. Και γιατί δεν κάνουν αποδοχή; Δεν χρειάζεται βεβαίωση
petran2855 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 η ΟΑ / ΑΟ αφορά το γεωτεμάχιο. Αν υπάρχει (έστω και με την παραδοχή "προ 55" = ΟΑ/ΑΟ) δεν έχει σημασία πόσα κτίσματα έχει το ακίνητο ναι αλλά άμα βάλω ΜΕ οικοδομική άδεια, στα φύλλα καταγραφής μου ζητάει ποσοστό υπέραβασης δόμησης, κάλυψης κτλ. Αυτά πως τα υπολογίζω? Προσθέτω τα τετραγωνικά του προ 55 κτίσματος και του αυθαιρέτου και τα συγκρίνω με τα επιτρεπόμενα της περιοχής? Και αν δεν ειναι οικοδομήσιμο το γεωτεμάχιο?
nik Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 Το κουτάκι "Έγγραφα ρύθμισης με προηγούμενους νόμους (Ν_3843/10, Ν. 1337/83)" πως ενεργοποιείται στα δικαιολογητικά ?? Έχω δήλωση με Η/Χ του 3843 που τον ξαναδηλώνω με τον 4178. Δεν μου έχει ενεργοποιηθεί του κουτάκι... ???
apier Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 ναι αλλά άμα βάλω ΜΕ οικοδομική άδεια, στα φύλλα καταγραφής μου ζητάει ποσοστό υπέραβασης δόμησης, κάλυψης κτλ. Αυτά πως τα υπολογίζω? Προσθέτω τα τετραγωνικά του προ 55 κτίσματος και του αυθαιρέτου και τα συγκρίνω με τα επιτρεπόμενα της περιοχής? Και αν δεν ειναι οικοδομήσιμο το γεωτεμάχιο? Αν είναι οικοδομήσιμο, συγκρίνεις τα τ.μ. του ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ με τα επιτρεπόμενα. Αν δεν είναι οικοδομήσιμο, υπάρχουν δύο λογικές: 1. όλα μαξ (προφορική οδηγία Γαρδίκη κάποια στιγμή) 2. Αναλογικά, σαν να ήταν οικοδομήσιμο Δεν ξέρω αν έχει προκύψει κάτι νεότερο και έχει ξεκαθαριστεί το ζήτημα. Παρακαλώ αν κάποιος συνάδελφος ξέρει κάτι νεότερο να επέμβει να με διορθώσει
petran2855 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 Αν είναι οικοδομήσιμο, συγκρίνεις τα τ.μ. του ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ με τα επιτρεπόμενα. Αν δεν είναι οικοδομήσιμο, υπάρχουν δύο λογικές: 1. όλα μαξ (προφορική οδηγία Γαρδίκη κάποια στιγμή) 2. Αναλογικά, σαν να ήταν οικοδομήσιμο Δεν ξέρω αν έχει προκύψει κάτι νεότερο και έχει ξεκαθαριστεί το ζήτημα. Παρακαλώ αν κάποιος συνάδελφος ξέρει κάτι νεότερο να επέμβει να με διορθώσει apier αρχικά σε ευχαριστώ πολύ. Έχω και μία τελευταία ερώτηση. Όταν βάζω ΜΕ οικοδομική άδεια και πατάω υπαγωγή, μου ζητάει αριθμό αδείας. Εκεί τι βάζω??
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα