Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 αν σύμφωνα με τη σύσταση η αυθαίρετη κατασκευή βρίσκεται σε κοινόχρηστο χώρο τότε: αν είσαι σίγουρος ότι θα τη δώσει ζήτησε την, αν όχι άσ'το καλύτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Largy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 η πυλωτη ειναι κοινοχρηστη θα τη δωσει αν τη ζητησω, αλλα αξιζει τον κοπο το ανακατεμα ή ειναι περιττο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 εγώ θα τη ζητούσα αν ήμουν 100% σίγουρος. Εκτιμώ ότι προσφέρει κατοχύρωση και στο ιδιοκτησιακό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λαφης Σπυρος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 Γιατι οχι. Αφου γινει συνενοση των 2 οικοπεδων και υπαρχει τιτλος δεν μπορω να φανταστω γιατι οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 (edited) Τελικά, αυτή η pilotis, που έκλεισε και μάλλον έγινε διαμέρισμα, έχει χιλιοστά από τη σύσταση;;;;;; Έχεις υπολογίσει και του το 'χεις πει, πόσο θα του βγει το "ρημάδι" το πρόστιμο;;;;;; Έχεις αναρωτηθεί το πως θα λύσει το "ιδιοκτησιακό" στη συνέχεια;;;; Edited Οκτώβριος 23 , 2014 by ΙΑΣΟΝΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Largy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 Τελικά, αυτή η pilotis, που έκλεισε και μάλλον έγινε διαμέρισμα, έχει χιλιοστά από τη σύσταση;;;;;; oxi Έχεις υπολογίσει και του το 'χεις πει, πόσο θα του βγει το "ρημάδι" το πρόστιμο;;;;;; ναι Έχεις αναρωτηθεί το πως θα λύσει το "ιδιοκτησιακό" στη συνέχεια;;;; αυτο γιατι ειναι δικο μου προβλημα? πιθανον να μεταφερει χιλιοστα απο τα διαμερισματα του, εφοσον αυτο επιτρεπεται συμβολαιογραφικα. Αλλιως θα ειναι ο ΄φερομενος΄ ιδιοκτητης που θα νεμεται το διαμερισμα της πυλωτης εσαει Link to comment Share on other sites More sharing options...
desptsouk Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2014 Καλημέρα σε όλους. Διάβασα περίπου τις 20 από τις 60+ σελίδες του θέματος (ξέρω ότι είναι απαράδεκτο, αλλά δεν αντέχω να διαβάσω ΟΛΕΣ τις σελίδες ) και δεν βρήκα κάτι για την απορία μου... Όταν έχω πολλούς ιδιοκτήτες με ίδιο ποσοστό -στην περίπτωσή μου 5 συνιδιοκτήτες με 20% έκαστος- με ποιον από όλους συνάπτω την σύμβαση; Και ποιος μου συμπληρώνει Υπεύθυνη Δήλωση; Πρέπει ο καθένας ξεχωριστά ή αρκεί ένας, αυτός π.χ. του οποίου φαίνεται πρώτο το όνομα στην δήλωση; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clemenza Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2014 Εχω ακριβως την ιδια απορια με τον desptsouk Να προσθεσω οτι οι αυθαιρεσιες που εχω δεν ειναι σε κοινοχτηστους χωρους, ουτε αφορουν χωρους αποκλειστικης χρησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2014 (edited) Καλημέρα σε όλους. Διάβασα περίπου τις 20 από τις 60+ σελίδες του θέματος (ξέρω ότι είναι απαράδεκτο, αλλά δεν αντέχω να διαβάσω ΟΛΕΣ τις σελίδες ) και δεν βρήκα κάτι για την απορία μου... Όταν έχω πολλούς ιδιοκτήτες με ίδιο ποσοστό -στην περίπτωσή μου 5 συνιδιοκτήτες με 20% έκαστος- με ποιον από όλους συνάπτω την σύμβαση; Και ποιος μου συμπληρώνει Υπεύθυνη Δήλωση; Πρέπει ο καθένας ξεχωριστά ή αρκεί ένας, αυτός π.χ. του οποίου φαίνεται πρώτο το όνομα στην δήλωση; Ευχαριστώ Εχω ακριβως την ιδια απορια με τον desptsouk Να προσθεσω οτι οι αυθαιρεσιες που εχω δεν ειναι σε κοινοχρηστους χωρους, ουτε αφορουν χωρους αποκλειστικης χρησης. [αρα ειναι εντος ιδιοκτησιας...???...] [αφορα και τις δυο....αποριες.....] τι αυθαιρεσια υπαρχει??? εντος σχεδιου...??? εκτος??? εχει συσταση??? ειναι εξ αδιαιρετου"???? ειναι κληρονομοι??? εγινε αποδοχη??? αρα... τα λεμε Edited Οκτώβριος 24 , 2014 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
desptsouk Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2014 Στην δική μου περίπτωση, είναι κτίριο εντός σχεδίου με υπερβάσεις δόμησης και αλλαγές χρήσης, το οποίο έχουν εξ' αδιαιρέτου οι 5 συνιδιοκτήτες μετά από αποδοχή κληρονομιάς. Τέλος πάντων, είπα και στους πέντε να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση για να είμαι καλυμμένη. Την σύμβαση την έχει υπογράψει ένας εξ'αυτών με μνεία στους υπόλοιπους συνιδιοκτήτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα