iguana Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2014 Ψάξε στα downloads του site και βρες το αντίστοιχο έγγραφο το οποίο διόρθωσε και στείλτο για να σε ξεχρεώσει το σύστημα καθότι το 2% υπέρ ΤΕΕ καταργήθηκε. Χρόνια πολλά . Ευχαριστώ για την απάντηση , καλά θυμόμουν ότι κάποιο έγγραφο υπήρχε .Για την κατάθεση της αμοιβής χρειάζεται τράπεζα ; Μπορούμε πχ να ανεβάσουμε το ιδ. συμφωνητικό αντί για κατάθεση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 (edited) Τη δήλωση αυθαιρετων κατά τις διατάξεις του Ν. 4014/2011 υποβάλει ομάδα Μηχανικών , ανάλογα με τισ απαιτήσεις του Νόμου. Συγκεκριμενα, στις δηλώσεις αυθαιρετων συμμετεχουν: Μηχανικός ειδικότητας η οποία του παρεχει το δικαίωμα εκπόνησης αρχιτεκτονικής ή στατικής μελετης αντίστοιχης με ολόκληρο το κτήριο που εντάσσεται, ως προς το συνολο ή τμήμα αυτου, στη ρυθμιση. απο το σαιτ του ΤΕΕ. στους παραδοσιακους οικισμους η αποτυπωση των αρχιτεκτονικων μελετων μπορει να υπογραφει απο πολιτικους μηχανικους? . Edited Απρίλιος 28 , 2014 by martha1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 martha γιατί γράφεις με μεγάλα γράμματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Νομίζω πως όχι.Τουλάχιστον σε εμένα σε περίπτωση με επιτροπή ελέγχου απαιτήθηκε αρχιτέκτονας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 εγω δεν εχω περιπτωση παραδοσιακου οικισμου με επιτροπη ελεγχου.εχω παραδοσιακο ανω των 5000 κατοικων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolini Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Καλησπέρα συνάδελφοι. Αντιμετώπισα το εξής κουλό σήμερα.Υπέβαλα δήλωση 4178 εντος παρ. οικισμου ΧΩΡΙΣ διαδικασία επιτροπής και μόνη αυθαιρεσια στην κατ.2. Στα σχέδια που ζηταει για την πληρότητα, αντίθετα με τις οδηγίες του Νόμου, ζητάει και αναθεση και ΥΔ (εν'ω ο Νομος δεν το προβλέπει) και τεχνικη εκθεση και Ε9 και κατοψεις και το πιο κουλο: Ζητάει θετική απόφ. της επιτροπής του αρθ. 12 του Ν. 4178 ή Θετική απόφ. αρμόδιου Κεντρ. Συμβ. Αρχιτεκτονικής (ΚΕΣΑ) ή Συμβ. Αρχιτεκτ.!!!! Α και σχέδια Ο.Α. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inaris Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 Συνάδελφος έκανε ερώτηση για το συγκεκριμένο στο ΤΕΕ και απάντησαν πως είναι στα "προς διόρθωση"...όπως και αρκετά άλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponireas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 εγω δεν εχω περιπτωση παραδοσιακου οικισμου με επιτροπη ελεγχου.εχω παραδοσιακο ανω των 5000 κατοικων. Δεν είναι μελέτη που ενδεχομένως να χρειάζεται υπογραφή ΆΜ αλλά αποτύπωση ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ροτσιλδ Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2014 Συνάδελφοι, μήπως τυχόν, έχει εκδόσει κανείς από εσάς βεβαίωση Ν.4178 για ΑΔΟΜΗΤΟ οικόπεδο εκτός σχεδίου; Παρότι ο νόμος ζητάει τοπογραφικό εξαρτημένο, υπευθυνες δηλώσεις ιδιοκτητη, το σύστημα, δε μου ζητάει κανένα αρχείο, δίνοντάς μου τη δυνατότητα, να εκδόσω στη συνέχεια τη βεβαίωση. Εχει κανείς αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα; Γιατί από το ΤΕΕ δεν έχω πάρει απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2014 Το σύστημα δεν ζητάει αρχεία για βεβαιώσεις... Εσύ ακολουθείς τι ζητάει ο νόμος και κατ' επέκταση ο συμβολαιογράφος του πελάτη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα