nikosantonakas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2014 καποια βοηθεια για το #266 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killertomato Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 αν πάρει συναίνεση από τους άλλους λογικά θα μπουν όλα σε μία δήλωση...θα κάνεις 2 φκ , 1 με αναλυτικό για το ξεμπάζωμα και 2 με ΥΔΒΧ για τη μετατροπή υπογείου σε χώρο κύριας χρήσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosantonakas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 (edited) ευχαριστω συναδελφε το ιδιο πιστευω αλλα καπου μου το χαλανε οι απαντησεις της Πελοπονησου η 47 που ομως ερχεται σε αντιθεση με την199? Edited Ιανουάριος 20 , 2014 by nikosantonakas Link to comment Share on other sites More sharing options...
killertomato Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 δεν έχω δώσει ιδιαίτερη σημασία στις Ε/Α Πελοποννήσου , προς το παρόν ακολουθώ τη νομοθεσία (άντε και τις εγκυκλίους) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megapad Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 (edited) Να ρωτήσω συνάδελφοι έχω ενα 3όροφο κτίριο που ανήκει κάθε όροφος σε διαφορετικό ιδιοκτήτη! Σε κάθε όροφο έχω απο 10 με 20 τ.μ. παραβάσεων. Θα κάνω μια ΕΝΙΑΙΑ αίτηση στο σύστημα αυθαιρέτων. Το πρόβλημα μου είναι πως στους 2 ορόφους οι παραβάσεις είναι προ του 83, ενώ στον τελευταίο είναι μετά το 83. Θα μπορώ στα 2 πρώτα φύλλα καταγραφής να επιλέξω κατ.2 και στο τρίτο και τελευταίο να επιλέξω κατ.4??? Μήπως σε τέτοιες περιπτώσεις θα είμαι αναγκασμένος να καταθέσω μία αίτηση ανα οροφοκτησία?Αυτην την άποψη την θεωρώ ολίγο γραφειοκρατική και μη ουσιαστική!Ποια είναι η άποψη σας? Edited Ιανουάριος 23 , 2014 by Megapad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Αν και προσωπικά τηρώ επιφυλάξεις για ενιαία αίτηση διαφορετικών ιδιοκτητών θα σε ρωτήσω πως το έχεις εισάγει στο σύστημα; Έβαλες και τους τρεις ίδιοκτήτες ως συνιδιοκτήτες ή έβαλες μόνο έναν εκ των τριών; Αυτό με τις παραβάσεις μπορεί ενδεχομένως να λυθεί, διότι σε κάθε φύλλο θα αντιστοιχεί η κάθε ιδιοκτησία με την ανάλογη περιγραφή. Προσωπική άποψη εκφράζοντας το θεωρώ μπερδεμένο και καθόλου ξεκάθαρο, το θέμα της δήλωσης διαφορετικών ιδιοκτητών. Θα επέλεγα μια αίτηση ανά οριζόντια ή μια αίτηση για ίδιο ιδιοκτήτη περίσσότερων διαμερισμάτων στην πολυκατοικία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Κι εγώ συμφωνώ μαζί σου. Άσε που αν ο φίλος πάει να το κάνει έτσι όπως λέει ΔΕΝ πρόκειται να του το πάρει το σύστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megapad Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Ιασονα γτ να μην μου το πάρει το σύστημα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 (edited) Θα έχεις πρόβλημα με την κατηγορία 2...... Edited Ιανουάριος 23 , 2014 by ΙΑΣΟΝΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megapad Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 (edited) Να σε ρωτήσω κάτι, το έχω ήδη κάνει παλιότερα με μία αίτηση σε κοινό ιδιοκτήτη και δεν είχα πρόβλημα με το σύστημα?Αλλαξε κάτι η θα μου κολλήσει στην πορεία της αίτησης? Edited Ιανουάριος 23 , 2014 by Megapad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα