Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Βασικά δεν ξέρω αν θέλω να βρω το στέλεχος χαχα. Επειδή μετά θα μου πούνε πάλι να κάνω ανασύσταση κτηρίου κλπ και θα μπλέξω όπως με την προηγούμενη περίπτωση που είχα. Έλεγα μήπως τελικά μου βγει σε καλό που δεν υπάρχει ούτε στέλεχος ώστε να το δήλωνα ως χωρίς ΟΑ, συντελεστής 2.0, προ 83 και τέλος. Έστειλα εμαιλ και στη Γαρδίκη και περιμένω απάντηση.

 

Και πάλι μπορείς να κάνεις τη συγκεκριμένη "τρίπλα" αρκεί να σε συμφέρει οικονομικά, δηλαδή ιδανικά να είναι κατηγορίας 1 ή το πολύ κατηγορίας 2.

yian που στηρίζεις ότι μπορώ να το κάνω αυτό? Αυτό το πάτημα ψάχνω να βρω!

 

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 496
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Στο ότι όταν ανακαλύπτουμε μια υπέρβαση και την τακτοποιούμε πορευόμαστε με νέα αποτύπωση, μια διαδικασία που δεν προυποθέτει να έχουμε στα χέρια μας τα εγκεκριμένα.  Είναι ένας έμμεσος τρόπος για να τα "δημιουργήσουμε" κατά κάποιον τρόπο..

 

Προσωπικά ακόμα διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις ως προς την ορθότητα του παραπάνω τρόπου, σε παλαιότερες συζητήσεις όμως είχαμε καταλήξει ότι μπορεί να γίνει και αυτό..

Edited by yian
Link to comment
Share on other sites

Δε θεωρω σωστο να πας χωρις αδεια σε κτηριο που εχει αδεια.

Αν δεν εχεις ενα εγκεκριμενο περιγραμμα, πως θα διαπιστωσεις τις υπερβασεις?

Επι τινος περιγραμματος?

Πως θα κανεις Διαγραμμα Καλυψης και ποιες υπερβασεις θα δειξεις?

Link to comment
Share on other sites

Μα δεν λεει οτι το πας χωρις αδεια

Λεει οτι το πας με αδεια αλλα μπορεις, αντι για ανασυσταση, να δηλωσεις ως αυθαιρετο το διαμερισμα σου, αν σε συμφερει και να καθαρισεις πιο γρηγορα.

 

Με αδεια, εννοειται, τουλαχιστον το στελεχος το εχεις

 

Που το λέει αυτό;

Link to comment
Share on other sites

ΟΚ, το πάω υποχρεωτικά με άδεια, τελείωσε αυτό. Πως θα συμπληρώσω ΦΚ? Εκτός από την υπέρβαση δόμησης που θα βάλω όλα τα τμ της ιδιοκτησίας, τι θα βάλω στα υπόλοιπα (κάλυψη, ύψος κλπ)? Ακόμα και να το δηλώσω ως προ του '75 που το πρόστιμο είναι φιξ, πάλι πρέπει στο ΦΚ να σημειώσω τα μεγέθη των υπερβάσεων. Εκτός αν βάλω από μόνος μου συμβολικές παραβάσεις πχ 1 εκ. σε ύψος, κάλυψη, Δ και επιλέξω τους δυσμενέστερους των συντελεστών για να είμαι καλυμμένος. Και το εξηγήσω στην ΤΕ βέβαια. Πως σας φαίνεται αυτό?

Διάγραμμα κάλυψης κλπ δεν με απασχολούν γιατί οι κατηγορίες 1 και 2 απαιτούν μόνο κάτοψη του χώρου που δηλώνεται.

Edited by letom
Link to comment
Share on other sites

Είμαι σχεδόν σίγουρος πως εάν κάνεις μια αναλυτική αποτύπωση του χώρου, όλο και κάποια διάσταση ή ύψος θα ξεφεύγει από την εγκεκριμένη.

Να τη λοιπόν η υπέρβαση..

Link to comment
Share on other sites

καλημερα συναδελφοι. εχω υποθεση με μονοκατοικια σε χωριο με 2 αποθηκες και υπαρχει μονο το στελεχος της ΟΑ του '78 με το κλασσικο σκαριφημα του σπιτιου και μια αδεια για τη μια αποθηκη απο την κοινοτητα. Ο φακελος εχει χαθει σε πλημμυρα του υπογειου της πολεοδομιας. πως το πηγαινω; οπως και να εχει βγαινει πολυ  μικρο το προστιμο μιας και ειναι για ειδικη ομαδα πληθυσμου κατηγοριας 3. Να σημειωσω οτι το περιγραμμα του σπιτιου ειναι ιδιο με αυτο του σκαριφηματος του στελεχους της ΟΑ.

σας ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Πως θα κανεις Διαγραμμα Καλυψης και ποιες υπερβασεις θα δειξεις?

 

Δεν απαιτείται για τα κατηγορία 2 ακίνητα!!!!! Μόνο αποτύπωση!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.