tetris Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2016 όταν πάρεις και την απάντηση του ΥΠΕΚΑ, ανάρτησέ την για να λάβουμε γνώση Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuupu Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 Το ΥΠΕΚΑ μου έστειλε απάντηση ταχυδρομικά (μη σχολιάσω το χρονικό διάστημα που πέρασε) & μου απαντησε οτι δ ειναι αρμόδιο ν απαντήσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
patty Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 Καλησπέρα, πελάτης θέλει βεβαίωση για κτίσμα προ του 55, αλλά δεν βρίσκω σχέδια στην πολεοδομία. Η διαδικασία ποια είναι? Θέλει ανασύσταση φακέλου? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 δηλ βρήκες μόνο το στέλεχος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
patty Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 Το στέλεχος το έχει ο συμβολαιογράφος, πήγε ο πελάτης μου και δεν είχε κανένα σχέδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 (edited) αν πρόκειται για μονώροφο και οι διαστάσεις του εμφαίνονται στο σκαρίφημα του στελέχους εγώ θα του έδινα τη βεβαίωση και για τυχόν αλλαγή χρήσης αυτής του στελέχους του αν έγινε πριν το 1983 θα συμβουλευόμουν το Ε9 υ.γ ακόμη και αν φαίνονταν ότι μέχρι το 1982 ήταν π.χ αποθήκη με δεδομένο ότι υπάρχει θετική απόφαση ΣτΕ στο ότι 2/όροφη αποθήκη πριν το 1983 μετατράπηκε σε ξενοδοχείο (αλλά μην τον στείλεις σε μένα -είμαι πλέον συνταξιούχος!) Edited Σεπτέμβριος 8 , 2016 by ΚΑΝΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
patty Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 άρα ουσιαστικά βεβαίωση περιγράμματος θέλει μόνο για προ 55? αν πούμε ότι παραμένει κατοικία εννοώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 Έτσι και αλλιώς οι εσωτερικές μεταβολές δεν ενδιαφέρουν κανέναν! (ξαναδιάβασε και το προηγούμενο μήνυμά μου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
patty Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 Οκ ευχαριστώ, θα δω το περίγραμμα και μάλλον θα δώσω την βεβαίωση! (Μακάρι να βγω και εγώ στην σύνταξη με αυτά που τραβάμε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
patty Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Γεια σου ΚΑΝΑ, τελικά δεν υπάρχει ούτε η άδεια, ούτε σχέδια, λάθος του συμβολαιογράφου. Σε αυτή την περίπτωση τι κάνω ανασύσταση φακέλου? Αν βρω σχέδιο από σύσταση που έγινε το 64, μετράει? Ευχαριστώ για την βοήθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα