MarkG Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Καλά έχεις άδεια του 2004? Και ούτε ο πελάτης σου, ούτε εσύ, ούτε κανείς δεν έχει ένα θεωρημένο αντίγραφο της άδειας???? Λοιπον η αδεια υπαρχει αλλα λοιπουν τα αρχιτεκτ. απο μεσα το ερωτημα ειναι αν μπορουμε να κανουμε δουλεια με το ΔΚ της πυροπροστασιας επισης εχω και τα εγκεκριμενα σχεδια του ΕΟΤ
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Μπορείς να κάνεις με τα υπόλοιπα εγκεκριμένα σχέδια.....
MarkG Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 (edited) Μπορείς να κάνεις με τα υπόλοιπα εγκεκριμένα σχέδια..... Ιασονα εισαι σιγουρος? Γιατι συναδελφος μου λεει οτι μπορει να εχω προβλημα με το ΔΚ της πυροπροστασιας Edited Οκτώβριος 18 , 2013 by MarkG
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Διότι ποτέ δεν είσαι βέβαιος ότι, τα σχέδια που χρησιμοποιήθηκαν για τις υπόλοιπες μελέτες, είναι ίδια (δηλαδή, ταυτίζονται απόλυτα) με τα τελικά εγκεκριμένα αρχιτεκτονικά σχέδια...... Υπάρχουν σχεδόν πάντα ..."μικροδιαφορές"! 1
MarkG Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 το θεμα ειναι εγω τι κανω? Εχω κατοψεις οψεις τομες εγκεκριμενες απο ΕΠΑΕ και ΔΚ απο πυροπροστασια.. τι διαφορες να εχουν δηλαδη τα 2 ΔΚ και αν εχουν τις ευθυνες τις εχουν αυτοι που εκλεισαν την Ο.Α με διαφορετικα σχεδια και εδωσαν την τελικη εγκριση λεω εγω τωρα..
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Εγώ πάντως θα το έκανα χωρίς απολύτως καμία επιφύλαξη!!! Εσύ πράξε αναλόγως......
MarkG Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Εγώ πάντως θα το έκανα χωρίς απολύτως καμία επιφύλαξη!!! Εσύ πράξε αναλόγως...... ξερεις μηπως αν χρειαζεται τοπογραφικο της αδειας για οριστικη υποβολη αν εχεις παραβασεις μονο κατ3 και 1 λοιπες παραβ. ρωταω γτ δεν υπαρχει στην Ο.Α υπαρχει μονο ΔΚ
MarkG Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Και σε περιπτωση απωλειας απο Ο.Α?
compaq Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 (edited) Καλησπέρα συνάδελφοι, σε περίπτωση διαμερίσματος σε οικοδομή προ 75 που κλασσικά έχει χαθεί ο φάκελος και δεν υπάρχει δυνατότητα για ανασύσταση (λόγω χρόνου και κόστους), μπορούμε να το δηλώσουμε στο 500σάρικο και να ξεμπερδεύουμε;; Ευχαριστώ πολύ. Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. yian Edited Οκτώβριος 21 , 2013 by yian
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα