c-argy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Σύμφωνα με την διευκρίνιση 41 του Αρθρου 11 παρ.8α "Ως επικρατούσα χρήση νοείται η χρήση που καλύπτει ποσοστό µεγαλύτερο του 50% της επιφάνειας των υφισταµένων χρήσεων (νοµίµων και αυθαιρέτων), µη συµπεριλαµβανοµένης της επιφάνειας των κοινοχρήστων χώρων του κλιµακοστασίου. " της Εγκυκλίου 3 ,στην περίπτωσή μου που αφορά αποθήκη 37 τμ (υπόγειο κατά την ΟΑ) και έχει γίνει πλέον κατοικία με αλλαγή χρήσης ,σε 4όροφη οικοδομή κατοικιών , δεν χρειάζεται να γίνει μελέτη στατικής επάρκειας.....Δίκιο δεν έχω συνάδελφοι?
Athan Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2013 Ναι, έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει πουθενά χρήση που να επιβάλει μελέτη στατικής επάρκειας στη περίπτωσή σου.
c-argy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2013 Ευχαριστώ , με τόσα που έχω διαβάσει λέω μήπως που διέφυγε κάτι....
kosmel Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι... Κατάστημα με δραστηριότητα στην εφορία και το επιμελητήριο "Χονδρικό εμπόριο τζαμιών" θεωρείται εμπορικό κατάστημα; Δηλαδή χρειάζεται μελέτη στατικής επάρκειας ή θα την γλυτώσουμε με το δελτίο δομικής τρωτότητας;
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Ποιά είναι η επικρατούσα χρήση του κτιρίου που αυτό βρίσκεται;;;;
kosmel Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Αυτή που περιγράφω. Δεν περιέχει καμία άλλη χρήση.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Δηλαδή το "συνολικό" κτίριο εντός του συγκεκριμένου οικοπέδου είναι απλώς ένα "ισόγειο κατάστημα" και τέλος;;;; Αν ναι, τότε χρειάζεται μελέτη στατικής επάρκειας και τεχνική έκθεση Η/Μ.
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 (edited) Ακριβώς αλλά περίμενε να βγει η απόφαση για ΔΕΔΟΤΑ κλπ.... Edited Νοέμβριος 5 , 2013 by Faethon11
IEROFANTIS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 (edited) Καλησπέρα, Προς τακτοποίηση εκτός σχεδίου χωρίς άδεια έχω βιοτεχνικό χώρο(μεταλλικες κατασκευές) κι ένα γραφειακι συνολικά 205,00τ.μ. Κολλητά βρίσκεται το διώροφο σπίτι τους όπου είναι 107,95τ.μ. με υπόστεγο 28,91τ.μ. και ένα παλιό σπίτι (πλέον αποθήκη) 60τ.μ. προ του '55. Θα πρέπει να κάνω έλεγχο Στατικής Επάρκειας; Edited Νοέμβριος 6 , 2013 by IEROFANTIS
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Ο βιοτεχνικός θέλει. Τα υπόλοιπα οχι.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα