ilias Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 (edited) Στο παρόν νήμα θα συζητούνται θέματα σχετικά με το Άρθρο 11 (Δελτίο δομικής τρωτότητας αυθαιρέτων) του Ν. 4178/13. Edited Οκτώβριος 17 , 2014 by yian 2
thessalon-77 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Κανένα τελευταίο νέο αν υποβάλλουμε τελικά το σχέδιο Δελτίου Δομικής Τρωτότητας του ΤΕΕ ή θα περιμένουμε; Είχε κανείς καμιά επικοινωνία τελευταία πχ με το ΤΕΕ;
alien Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας για μια επαλήθευση των κατηγοριών τρωτότητας στις οποίες έχω εντάξει τις παρακάτω αυθαιρεσίες, γιατί είναι κάτι που κάνω πρώτη φορά ... για να μην υποπέσω σε αυθαιρεσίες...περί ων ο λόγος... ευχαριστώ α.κλείσιμο ημιυπαίθριου ---> 1 β.προσάρτηση κλειστού χώρου στάθμευσης σε χώρο διαμερίσματος--->2 γ.ζαρντινιέρα που έγινε χώρος διαμερίσματος ---->3 δ.προέκταση σε βεράντα δωματίου ---->1 ε.δημιουργία αποθηκών σε υπόγειο ---->3 στ. μαρκίζα που έγινε επέκταση βεράντας ---->3 ε. στέγαστρα προβολοι μπετόν στο δώμα ---->3 ζ.ζαρντινιέρα που έγινε μπαλκόνι ---->3
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 Ολοκληρώθηκε λέει.... http://www.opengov.gr/minenv/?p=5349 1
alien Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Ναι, δεν υπάρχουν πια οι παραπάνω κατηγορίες, αλλά μόνο μια πλέον.
JTB Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Συγγνώμη γιατί έχω μάλλον παρανοήσει... Στα κτίρια κατοικιών έχω το ΔΕΔΟΤΑ...και τέλος! Σε ένα βιομηχανικό κτίριο, έχω και το ΔΕΔΟΤΑ και εντός 5ετίας τη μελέτη στατικής επάρκειας, ή μόνο το δεύτερο?
architect_duth Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Η λογική λέει ότι έχεις μόνο τη μελέτη. Τι να "πιάσει" το ΔΕΔΟΤΑ μπρος στη μελέτη??? Ωστόσο... ΦΕΕΕΕΕΤΑ ακόμη!!!!!
johnX Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 http://www.technikografeio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=62&Itemid=53 Online ΔΕ.ΔΟ.Τ.Α. ελεύθερο για όλους.... 4
JTB Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 Εν αναμονή έκδοσης της σχετικής ΥΑ της παρ. 8γ του άρθρου 11 του ν. 4178/13 Αυτή είναι η λακωνική απάντηση της ΔΟΚΚ που έλαβα για το ερώτημα περί ΔΕΔΟΤΑ της αρ.11παρ.8.β που γράφω πιο πάνω
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 (edited) Έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του!!!! Έχουν άλλα σοβαρότερα θέματα να λύσουν με αυτό θ' ασχολούνται..... Edited Νοέμβριος 18 , 2013 by ΙΑΣΟΝΑΣ 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα