ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2016 Όχι κατά τη γνώμη μου δεν είναι σωστό. Σε κάθε περίπτωση κι αφού "συμμετέχει" στη δήλωση και "χώρος καταστήματος" πρέπει να υποβληθεί η τεχνική έκθεση για τα ηλεκτρομηχανολογικά.
stesta Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2016 Όχι κατά τη γνώμη μου δεν είναι σωστό. Σε κάθε περίπτωση κι αφού "συμμετέχει" στη δήλωση και "χώρος καταστήματος" πρέπει να υποβληθεί η τεχνική έκθεση για τα ηλεκτρομηχανολογικά. Εκτός αν ο χώρος καταστήματος είναι Κατηγορία 2, οπότε δεν απαιτείται. Σωστά ???
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 (edited) Ναι. Edited Ιούλιος 18 , 2016 by ΙΑΣΟΝΑΣ
Elounda Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 (edited) Να ρωτήσω κάτι.Δεν με αφήνει το σύστημα να ανεβάσω την Τ.Ε. Η/Μ .Επειδή είναι η πρώτη που ανεβάζω (την έχει συντάξει Μ.Μ. Τ.Ε) κάτι δεν θα έχω κάνει σωστά (πχ Να τον προσθέσω στους μηχανικους?).Είμαι σε κατασταση ''Υπαγωγή'' Edited Σεπτέμβριος 29 , 2016 by Elounda
killertomato Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 πρέπει στις αμοιβές (σύστημα αμοιβών που έχεις βάλει τον αντίστοιχο κωδικό και όχι απο το σύστημα αυθαιρέτων)) να προσθέσεις και τον μηχανόλογο που την έφτιαξε και ως δια μαγείας θα ανοίξει και η ερπιλογη ανεβάσματος της ΤΕ
Elounda Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 (edited) Τον πρόσθεσα τον μηχανολόγο δημιούργησα αναφορά αλλά δεν με αφήνει ακόμα να ανεβάσω.Οι εργασία του είναι εκτίμηση - λοιπες η/μ εγκαταστασεις Edited Σεπτέμβριος 30 , 2016 by Elounda
danaikaterina Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Στο σύστημα αμοιβών τον πρόσθεσες. Στο σύστημα 4178 τον πρόσθεσες??
Elounda Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 (edited) εμ ξεχνάω ενα μυαλό και γώ.Ευχαριστώ Δανάη!! Edited Σεπτέμβριος 30 , 2016 by Elounda
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα