Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 Μια βοηθεια συναδελφοι. Χθες μεσημερι, 2παρα πρεπει να ητανε, πληρωσα στην Τραπεζα Αττικης παραβολο 1000€ και ανταποδοτικο ΤΕΕ 25€ για μια τακτοποιηση μου. Απο τις 12 σημερα το μεσημερι φαινεται εξοφλημενο το ανταποδοτικο και ανεξοφλητο το παραβολο. Τσεκαρα τις αποδειξεις, σωστοι οι κωδικοι πληρωμης, δεν εγινε κατι λαθος... Εχει ξανασυμβει και σε αλλους καθυστερηση περαν του αναμενομενου? Να αρχισω να ανησυχω? Τι γινεται στην περιπτωση που υπαρξει περαιτερω καθυστερηση? Που απευθυνομαι?
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 αν περάσει το 48/ωρο (που είναι το ανώτερο όριο) και δεν ενημερωθεί πηγαίνεις στην Τράπεζα που πλήρωσες
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 Θα περιμενω, τοτε, να περασει και η Δευτερα, μιας και τοτε ολοκληρωνεται το εργασιμο 48ωρο και αν δεν (ω μη γενοιτο) θα παω απο κει Ευχαριστω!
architect_duth Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2015 Εμένα μου έχει τύχει το ανάποδο. Φαινόταν μόνο το παράβολο και την επόμενη μέρα βγήκε το ΤΕΕ.
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2015 Βρε το ΤΕΕ ειναι μικρο ποσον, στη χειροτερη αν γινει η στραβη πας και το δινεις... Το χιλιαρικο του παραβολου τι γινεται αν δεν εμφανιστει ομως?
architect_duth Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2015 Από τη στιγμή που έχεις την απόδειξη της τράπεζας δεν έχεις να φοβάσαι κάτι!
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2015 Δευτερα θα παω απο κει να δω τι μελλει γεννεσται... Εγω δεν εχω να φοβαμαι κατι, απλα αν αυτοι μου πουν πως η συναλλαγη ολοκληρωθηκε σωστα και δεν ξερουν γιατι δε μου φανηκε, οποτε πρεπει να μιλησω με ΥΠΕΚΑ, θα με κανουν μπαλακι και δε θα ξερω σε ποιον να απευθυνθω μετα... Ξερω, προτρεχω...
yian Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Μου έχει συμβεί και εμένα, λογικά τη Δευτέρα το μεσημέρι θα φανεί εξοφλημένο.
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Δε φανηκε ουτε τωρα εξοφλημενο ομως Επικοινωνησα με Attica Bank που πληρωσα και μου ειπαν πως δε φαινεται να ακυρωθηκε η συναλλαγη γιατι θα τους επεστρεφαν τα χρηματα και θα μου τα εδιναν Φαινεται εγκυρη η συναλλαγη, οι κωδικοι ειναι σωστοι οποτε μου ειπαν να περιμενω τις επομενες ημερες να φανει. Εχει παρατηρηθει και σε εσας καποια τοσο μεγαλη καθυστερηση? Τι παιζει? Τι μπορω να κανω?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα