ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Ναι, ν' αρχίσει να πληρώνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Largy Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 (edited) και τι θα γινει με το παραβολο των 2000? Μηπως ετσι η υπαγωγη θα ειναι προβληματικη? Edited Νοέμβριος 10 , 2015 by Largy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Ό,τι πληρωθεί δεν πρόκειται να χαθεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakaflias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Εκανα βιαστικα μια υπαγωγη στο 4178 για καποιο αυθαιρετο. Βγηκε το παραβολο 500+15 που πρεπει να πληρωθει απο τον πελατη. Για να βγαλω το παραβολο το συστημα μου ζητησε να δηλωσω αν θα πληρωθει με δοσεις...ανα μηνα ...εφαπαξ...κλπ 1.Ποσες ειναι σημερα οι δοσεις που μπορει να μπουν; 2.Δηλωσα οτι θελω σε μηνιαιες δοσεις...μπορω να το αλλαξω πχ σε εφαπαξ η κατι αλλο; γενικα μπορω να αλλαξω τον τροπο πληρωμης (εφοσον ειμαι στην φαση που πληρωσα μονο τα παραβολα); 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Από την καρτέλα αιτήματα στείλε αίτημα για αλλαγή τρόπου πληρωμής. Νομίζω όμως ότι θα πρέπει να περιμένεις το σύστημα να δεχθεί την πληρωμή του παραβόλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geokaloger Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Μην ανησυχεις, μόλις πληρωθούν τα παραβολα θα μπορέσεις με μια αιτηση να κανεις όποια αλλαγη του τρόπου πληρωμης,θες. Μου χει τυχει κι εμενα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
χαιδω Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 1)Mπορώ να πληρώσω παράβολο και τέλος ανταπόδοσης ΤΕΕ την ίδια μέρα; 2) ή πρέπει να πληρώσω πρώτα τέλος ανταπόδοσης ΤΕΕ και μόλις φανεί στο σύστημα να προχωρήσω στην πληρωμή του παραβόλου; Νομίζω ότι γίνεται το 1) αλλά έχω κολλήσει διότι έχω πολλούς μήνες να κάνω δήλωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
agreas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Μπορείς να τα πληρώσεις μαζί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 (edited) Εφοσον σου εχει βγαλει να πληρωσεις παραβολο και ανταποδοτικο ...σε τι "κατασταση εισαι" αρχικη υπαγωγη; Σε αυτην την φαση εισαι υποχρεωμενος να δηλωσεις τροπο πληρωμης (εφαπαξ ή δοσεις); Edited Ιανουάριος 15 , 2016 by gio Link to comment Share on other sites More sharing options...
agreas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2016 Απ'ότι έχω καταλάβει,η πλατφόρμα συμπεριφέρεται ως εξής: Ξεκινάς και βρίσκεσαι σε κατάσταση επεξεργασίας. Αφού περάσεις τα δεδομένα σου, κάνεις μια υποβολή και βγαίνει το παράβολο και το ανταποδοτικό. Εδώ λοιπόν βρίσκεσαι σε "αρχική υποβολή". Μόλις τα πληρώσει ο ιδιοκτήτης και ενημερωθούν τα οικονομικά στοιχεία, κάνεις πάλι υποβολή και εδώ βρίσκεσαι σε "υπαγωγή". Πράγματι πρέπει να δηλώσεις τον τρόπο πληρωμής, όμως μην σε προβληματίζει εάν δεν είσαι σίγουρος για διάφορους λόγους, γιατί αυτό μπορείς εν συνεχεία να το αλλάξεις κάνοντας σχετική αίτηση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα