mkara Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2016 (edited) θέλω να νομιμοποιήσω αυθαίρετο, σε οικόπεδο στο οποίο υπάρχει υπόλοιπο ΣΔ. το αυθαίρετο αποτελείται από ισόγειο και υπόγειο το οποίο είναι από 2 μεριές ξεμπαζωμένο. αυτό που με προβληματίζει είναι το ύψος του παραβόλου. δλδ, έχω το ισόγειο 56 τμ έχω και το ξεμπαζωμένο υπόγειο άλλα τόσα. δλδ σύνολο 112 τμ. επίσης υπάρχει ισόγεια αποθήκη 14τμ. Σύνολο 126τμ άρα έχω ένα παράβολο της τάξης των 1000€ (σαν κύρια και μοναδική κατοικία, 100τμ<κατοικία<200τμ) μήπως δεν πρέπει να θεωρήσω ολόκληρο το υπόγειο στα συνολικά τμ και έτσι να πέσει το παράβολο στα 500€; θεωρώ σαν τμ και την αποθήκη; Edited Ιανουάριος 19 , 2016 by mkara
avgoust Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2016 (edited) Το ξεμπαζωμένο υπόγειο για ποιά παράβαση το δηλώνεις ? ΥΓ. Εννοώ εκτός από το ξεμπάζωμα Edited Ιανουάριος 19 , 2016 by avgoust
mkara Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2016 Θέλω να βγάλω άδεια νομιμοποίησης. Οπότε θα πρέπει να πληρώσει ένα παράβολο αρχικά και επειτα να προχωρήσω στην έκδοση το παραβολο αυτό πόσο θα είναι; θα μετρήσει όλο το υπόγειο στα συνολικά τμ;
avgoust Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2016 (edited) Εφ'όσον δεν κάνεις ρύθμιση για 30 χρόνια αλλά πας για έκδοση αδείας τότε νομίζω το παράβολο είναι 500Ε. Edited Ιανουάριος 19 , 2016 by avgoust
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2016 Εκτός κι αν το υπόγειο έχει χρήση κύριου χώρου κατοικίας.
mkara Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2016 Το ¨υπόγειο¨ είναι ξεμπαζωμένο από 2 πλευρές. Επίσης πλέον χρησιμοποιείται σαν κατοικία και οι χώροι που δεν έχουν παράθυρα (λόγω εδάφους) σαν αποθήκες. Να το χωρίσω με κάποιο τρόπο σε ΒΧ και ΚΧ;
mkara Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2016 καλημέρα, στην πολεοδομία μου είπαν ότι από τη στιγμή που θα πάω για νομιμοποίηση το παράβολο είναι 500 ευρώ, όσα τμ και εάν είναι. Ισχύει κάτι τέτοιο; Επίσης επειδή θέλω να προλάβω τις ημερομηνίες, θα το δηλώσω για νομιμοποίηση. Σε περίπτωση που δεν βγάλω άκρη με την πολεοδομία, τότε μπορώ να το γυρίσω σε τακτοποίηση μετά τις 8.2;
mkara Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2016 το παράβολο ισχύει ότι είναι 500 ανεξαρτήτως των τμ;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα