ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2015 Έστειλες ξανά τη δήλωση σε επόμενο στάδιο, αφού είχες αποθηκεύσει τις αλλαγές;;;;;
Largy Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2015 ναι αποθηκευσα, το προστιμο αλλαξε, μου εδειχνε στο παραθυρακι παραβολο 2000 πατησα οκ αποδεχομαι μπλα μπλα ειναι πλεον σε υπαγωγη κ στα οικονομικα στοιχεια εχει τις δοσεις, πουθενα συμπληρωματικο παραβολο
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2015 Ιδιοκτητης που δεν ηθελε να τακτοποιησει εναν οροφο, τελικα πειστηκε κ θα τα κανει ολα. Ομως προλαβε κ πληρωσε το παραβολο των 500. Διορθωνοντας τη δηλωση θα επρεπε να βγαζει καινουριο των 2000. Ομως βγαζει τις δοσεις και πουθενα το συμπληρωματικο παραβολο κατι το ανταποδοτικο. Ξερετε τι πρεπει να κανω? Μήπως οι επιπλέον χώροι που δηλώθηκαν διατηρούν την επιφάνειας κύριας και μοναδικής κατοικίας κάτω από τα 100 τ.μ? Αν είναι έτσι το παράβολο δεν θα αυξηθεί και σωστά παραμένει 500 Ε.
Largy Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2015 τι να κανω, να πληρωσει τις δοσεις?
gab pet Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2015 Ναι το έχω κάνει αρκετές φορές. Προχώρα ...άφοβα! Ιάσονα, (αν και με πολύ φόβο ομολογώ), προχώρησα όπως μου συνέστησες και είχες δίκιο !! ευτυχώς γιατί είχα αγχωθεί. Το ερώτημα μου είναι το εξής. Ενώ αρχικά ζητούσε και αυξημένο ανταποδοτικό τέλος 25 ευρώ δηλαδή, αφού έκανα την αποδοχή και τις δηλώσεις, δεν δείχνει κάποια νέα οφειλή. Όχι ότι με στεναχωρεί, αλλά τελικά γλίτωσα, το 25ευρω στο ΤΕΕ;
nik Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2015 Διάβασα το ποστ σου και ειλικρινά δεν κατάλαβα τι έχεις κάνει. πότε έκανες μεταφορά, τι πλήρωσεις....μπορείς να τα γράψεις με μία σειρά ? Το τέλος ΤΕΕ δεν μπορείς να το αποφύγεις πάντως άρα κάτι άλλο έχει συμβεί.
gab pet Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2015 (edited) Διάβασα το ποστ σου και ειλικρινά δεν κατάλαβα τι έχεις κάνει. πότε έκανες μεταφορά, τι πλήρωσεις....μπορείς να τα γράψεις με μία σειρά ? Το τέλος ΤΕΕ δεν μπορείς να το αποφύγεις πάντως άρα κάτι άλλο έχει συμβεί. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αν δεις στα ποστ 405 και 407 αναλύω ακριβώς τον προβληματισμό που είχα. Εν συντομία άλλαξα το εμβαδό άλλης κατοικίας από 50 σε 53 τμ,(αφού αρχικά είχε ήδη πληρωθεί παράβολο 500 ευρώ),οπότε και άλλαζε το παράβολο, αλλά και το ανταποδοτικό τέλος (από 500 σε 1000 και απο 15 σε 25 ευρώ αντίστοιχα). Επειδή ο πελάτης είχε ήδη πληρώσει σε δόσεις το ποσο των 1100 ευρώ, δεν μου ζητήθηκε επιπλέον παράβολο γιατι είχε καλυφθεί από τις δόσεις. Όμως το ανταποδοτικό τέλος από που καλύπτεται και δεν προκύπτει οφειλή, αυτό ρωτάω (είχαν ήδη πληρωθεί για το ΤΕΕ 15 ευρώ). Edited Νοέμβριος 9 , 2015 by gab pet
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2015 Extra ανταποδοτικό τέλος ζητείται όταν πληρώνεται το μεγαλύτερο παράβολο. Δεν πληρώθηκε το μεγαλύτερο παράβολο διότι υπερκαλύπτονταν από το ήδη καταβληθέν πρόστιμο. Οπότε έχασε το ΤΕΕ κάτι λίγα ευρουδάκια. Τέλος καλό, όλα καλά!
Largy Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 ναι αποθηκευσα, το προστιμο αλλαξε, μου εδειχνε στο παραθυρακι παραβολο 2000 πατησα οκ αποδεχομαι μπλα μπλα ειναι πλεον σε υπαγωγη κ στα οικονομικα στοιχεια εχει τις δοσεις, πουθενα συμπληρωματικο παραβολο εχει καποιος να συμβουλευσει κατι? να πληρωσει τις δοσεις?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα