omorfh Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Καλημέρα, έχω κάνει μια δήλωση για ένα αυθαίρετο που είναι σε παραδοσιακό οικοσμό που χαρακτηρίστηκε παραδοσιακός το 1999.Το αυαθαίρετο κατασκευάστηκε το 1978-1980,δηλ πριν το χαρακτηρισμό του οικισμού.Κατά την δήλωση επέλεξα ''εντός παραδοσιακού οικισμού ΧΩΡΙΣ διαδιακασία επιτροπής'', παρόλα αυτά το σύστημα μου ζητάει απόφαση επιτροπής.Τί κάνω σε αυτήν την περίπτωση??Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο??
Greenick Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Είχε τύχει σε φίλο,αν θυμάμαι καλά είχε επικοινωνήσει με το ΤΕΕ και λύθηκε το θέμα.Δε θυμάμαι πως,αλλά την έκανε τη δουλειά του..
soulis13pao Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Δηλ για να καταλαβω οι αποψεις διιστανται? Εσυ Greenick θα εδινες βεβαιωση ενω ο apier οχι!!....μια χαρα!! Καποια αλλη αποψη..??
apier Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 η δική μου λογική είναι πάρα πολύ απλή, ως απλοϊκή θα έλεγα. ΔΕΝ δίνω βεβαίωση σε ακίνητο που θα το έγραφε η πολεοδομία αν πήγαινε για αυτοψία. ΔΕΝ εξετάζω λεπτομέρειες 4178 κλπ. Περνάει από πολεοδομία; ΟΚ. Δεν περνάει; Δεν δίνω βεβαίωση. Και το ίδιο σκεπτικό ακολουθώ χοντρικά και στις παραβάσεις. Τι θα έγραφε η πολεοδομία, και πως; Αυτά περνάω κι εγώ. Βέβαια σε κάθε περίπτωση υπάρχουν κάποιες ειδικές λεπτομέρειες που προκύπτουν από τον 4178 (συντελεστές κλπ) ΟΜΩΣ, ΔΕΝ περνάω παραβάσεις τύπου "υπέρβαση ύψους ενδιάμεσης στάθμης". Ας πάει σε άλλον συνάδελφο. Εγώ δεν θα τα κατεβάσω για μία δήλωση αυθαιρέτου. Σε όσα ο 4178 διαφωνεί με την πολεοδομία, προσπαθώ να τα αποφύγω, ή εξηγώ στον πελάτη κι αυτός ας αποφασίσει. Ο κάθε συνάδελφος έχει δικαίωμα από το Νόμο να κάνει ότι νομίζει, γι' αυτό και τις βεβαιώσεις τις βγάζουμε μόνοι μας. Ο χρόνος θα δείξει
teo2 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Έχω μία δήλωση σε παραδοσιακό οικισμό με πληθυσμό > 5000 κατοίκους, άρα σύμφωνα με τον νομο, αν καταλαβαίνω καλά, απαιτείται μόνο σχετική τεχνική έκθεση. Αυτή η Τ.Ε. σαν αρχείο που υποβάλλεται ? Μαζί με την Τ.Ε. μηχανικού ? Ίδια ερώτηση και από έμενα. Η Τ.Ε. υποβάλλεται στο σύστημα? Λογικά αφού δεν καταθέτουμε φάκελο στην επιτροπή του άρθρου 12 πρέπει να υποβάλλεται στο σύστημα και να ολοκληρώνεται η διαδικασία. Απόψεις????
teo2 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2014 (edited) Τι εγινε βρε συναδελφοι κανεις για απαντηση? Κανουμε απεργια??? :-) Edited Σεπτέμβριος 27 , 2014 by teo2
sarcs Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2014 (edited) Συνάλφε εγώ δεν έχω ανεβασει ακομα σε 4178, αλλά η λογική λέει ότι πρέπει να την υποβάλλεις ακόμη και αν δεν εχει ξεχωριστο "κουτακι" στο λογισμικό. οπότε το πιο απλό ειναι να γράψεις μια εκθεσούλα ότι ..... βάσει του φεκ κήρυξης οτι η οικοδομη ειναι συμβατή κλπ κλπ κλπ κ.... και να την ανεβάσεις. Edited Σεπτέμβριος 27 , 2014 by sarcs 1
nikolaras Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2014 Να την ανεβάσουμε στο κουτάκι της Τ.Ε. μηχανικού μάλλον, μαζι με την άλλη Τ.Ε. ή σαν μια επι πλέον Τ.Ε. 1
teo2 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 Σ ευχαριστω συναδελφε. Αυτο λεω κι εγω και ο Θεός βοηθος!!!!
KOSTAS56 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 μια παρομια περιπτωση που δεν χρειαζεται να περασει απο επιτροπη απο το ΤΕΕ μου ειπαν οτι στο συστημα παρολο που ζηταει αρχειο για αποφαση επιτροπης να γραψω μια τεχνικη εκθεση και να βαλω αυτη........... υπαρχει μηπως καποια τετοια εκθεση για παραδειγμα τι να γραφουμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα