anvar Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2017 Ναι καφενειο και θα πληρωθει προστιμο...τα υπολοιπα κτιρια εκκλησιαστικου ενδιαφεροντος απαλλασονται
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2017 βαζεις οπως τα ειπε ο ΚΑΝΑ [με τις καλημερες μου] να η λατρευτική και θρησκευτική χρήση λατρεύω τον ευλογημένο καφέ!
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2017 Ναι καφενειο και θα πληρωθει προστιμο...τα υπολοιπα κτιρια εκκλησιαστικου ενδιαφεροντος απαλλασονται ειναι ενας χωρος μεσα στο ολο συγκροτημα που εξυπηρετει το ολο συγκροτημα και τους πιστους οταν προσερχονται... και γιατι να μη ανηκει στην κατηγορια "βοηθητικοι, συμπληρωματικοι και υποστηρικτικοι χωροι"????
gio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2017 Μπορεί να έχετε δίκιο και εγώ να είμαι στενοκέφαλος.... δεν μπορώ να νοήσω καφενείο, γηροκομείο, σταύλος , οινοποιίο κα....στο μοναστήρι ως χώρος λατρευτικός!!!!
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2017 ξαναδες το [με ανοιχτο μυαλο...] :-) εσυ τι θεωρεις οτι ειναι οι "βοηθητικοι, συμπληρωματικοι και υποστηρικτικοι χωροι"????
gio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2017 (edited) ο νομος-εγκυκλιος εχει 3 προυποθεσεις (ολες μαζι) α) ενιαιο και ολοκληρωμενο συνολο (εντος περιβολου) β) βοηθητικοι συμπληρωματικοι υποστηρικτικοι χωροι γ) λατρευτικου σκοπου εγω λεω οτι πρεπει να τηρουνται και τα τρια Edited Ιούνιος 8 , 2017 by gio
anvar Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2017 δεν ξερω νομιζω γινεται να δηλωθουν οι χωροι εντος περιβολου βοηθητικοι υποστηρικτικοι με απαλλαγη προστιμου και το καφενειο κανονικα με προστιμο
gio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2017 Nαι και εγω αυτο νομιζω. Το καφενειο ως χρηση θα παει ξεχωριστα. Αν ηταν ως τραπεζαρια του μοναστηριου θα το εβαζες και αυτο μεσα. Απο την στιγμη που νοικιαζεται ομως ως καφενειο τοτε θα το βαλεις με κανονικο προστιμο και οχι σαν του μοναστηριου.
anvar Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2017 Στο σύστημα τα να δηλωθούν καποιοι χώροι με απαλλαγη προστιμου αρθ 16 και καποιοι άλλοι χωρις (στο ίδιο ακίνητο) πως γίνεται?μιας και ο τυπος κτιρίου είναι στο πάνω πλαίσιο το γενικό και όχι στα φυλλα καταγραφής. έχει κάνει καποιος συναδερφος κάτι αντίστοιχο?
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2017 (edited) προφανώς και πρέπει να κάνεις ΔΥΟ δηλώσεις μια εκκλησιαστική (με όλες τις ευλογίες!) και μια καφενειακή ( κανονική σαν ιδιώτης) Edited Ιούνιος 8 , 2017 by ΚΑΝΑ 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα