statical Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση συνάδελφε αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος αν η περίπτωσή μου εμπίπτει στην κατηγορία ΑμεΑ. Εγώ νομίζω ότι δεν εμπίπτει τελικά. Υπάρχει κάποιος συνάδελφος που αντιμετώπισε παρόμοια περίπτωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 αφού το 67% είναι από επιτροπή δεν έχεις πρόβλημα δες και εδώ http://www.michanikos.gr/topic/27227-%CE%88%CE%BA%CF%80%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CE%91%CE%BC%CE%B5%CE%91-%CE%BC%CE%B5-80-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%B1/page-12?do=findComment&comment=789515 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stesta Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Συμφωνώ - Πιστοποιητικό Επιτροπής ΚΕΠΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantsos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2015 Παρακαλώ την αποψη σας, έχω μια πελάτισσα ελληνίδα που ζεί μονιμα στην γερμανία. Εκεί έχει πιστοποιητικό αναπηρίας 90% (γερμανικό έγγραφο με το σήμα της ευρωπαικής ένωσης). Η νομοθεσία γράφει οτι απαιτείται πιστοποιητικό απο αρμόδια αρχή (δεν αναφέρει κάπου ελλήνικη αρχή). Πιστεύεται οτι με καλύπτει ή πρέπει να πάρει πιστοποιητικό και απο τα ελληνικά ΚΕΠΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2015 Κατ' αρχάς, με αναπηρια 90% δεν ζηταει ο 4178 ουτε κυρια ουτε μοναδικη. Αρα μπορει να διαμενει και εκτος του αυθαιρετου......και δεν φαινεται να υπαρχει διαχωρισμος αν πρεπει να κατοικει στηνΕλλαδα ή σε αλλη χωρα... Θες βεβαιωση απο αρμοδια δημοσια αρχη...ελληνικη. Και προφανως εχει ΑΦΜ και υποβαλλει δηλωσεις Ε1, Ε2, Ε9... Δεν λες και τι αυθαιρετο εχει... υγ ολα ειναι υπο διερευνηση, σε αυτη την φαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantsos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2015 (edited) Δεν με ενδιαφερει το κυρια και μοναδικη απλα ανεφερα που μενει, το μονο μου θεμα ειναι αν μπορει να παρει την εκπτωση του 85% με αυτο το χαρτι της γερμανιας και μονο χωρις την ελληνικη πιστοποιηση απο τα ΚΕΠΑ. Εχει ενα αυθαιρετο απο αυτα τα κλασικα εξ αδιαιρετου της χαλκιδικης (110 τμ κυριος χωρος και 15 αποθηκη) και η διαφορα στο προστιμο ειναι τεραστια . 17000 ευρω περιπου κανονικα και 2550 ευρω περιπου με εκπτωση. Edited Ιούνιος 27 , 2015 by mantsos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julius Caesar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Ακίνητο ανήκει κατά 50% στη μάνα και 50% στην κόρη. Η μάνα υποστηρίζει ότι είναι μακροχρόνια άνεργη. 1) Πώς αποδεικνύεται η μακροχρόνια ανεργία; 2) Μπορώ να κάνω 2 φύλλα καταγραφής οπού το ένα θα έχει την έκπτωση της ανεργίας, εφόσον αποδειχθεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Δες και στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ. Αν θυμάμαι καλά μακροχρόνια άνεργος θεωρείται ο άνεργος με 12 και πάνω συνεχείς μήνες ανεργίας και κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ. Μπορείς στο ένα Φ.Κ να βάλεις συντελεστή 0,70 λόγω ειδικών συνθηκών (μακροχρόνια άνεργη) για το 50% της επιφάνειας του αυθαιρέτου εφόσον αναφερόμαστε για την κύρια κατοικία της. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julius Caesar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Δηλαδή η πελάτισσα να πάει στον ΟΑΕΔ να πάρει κάποιο χαρτί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 δες εδώ στο 11: http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/56926/oaed-erotiseis-kai-apantiseis-gia-tin-koinofeli-ergasia Ας πάει στον ΟΑΕΔ να ρωτήσει. Ενδεχομένως να της χορηγήσει κάποια βεβαίωση ότι είναι συνεχώς άνεργη για τους τελευταίους 12+ μήνες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα