architect_duth Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Κι εγώ, ιδίως μετά την εγκ.4, λέω ότι έχεις μόνο ΥΔ και όχι ΥΥ!!!
athanasanas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 1)Τα κοινόχρηστα κλιμακοστάσια θεωρούνται στο Ν4178, χώροι με μειωτικό συντελεστή? 2)Σε τριώροφη οικοδομή χωρίς σύσταση Ο.Ι., έχω ΥΥ και στους κοινόχρηστους χώρους των κλιμακοστασίων. Εφόσον τα κοινόχρηστα δεν είναι χώροι προς μεταβίβαση, πρέπει να δηλωθούν?
architect_duth Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 1) Διφορούμενες απόψεις!!! 2) Θεωρώ πως, αφού δεν έχεις σύσταση, θα πρέπει να τακτοποιηθούν.
Μέρσα Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 εχω υπερβαση δομησης, στην πιλοτη και στο δωμα. στο δωμα εχω επιπλεον υπερβαση υψους. συμφωνα με το αρθρο 18 παρ.3 βαζω υπερβαση υψους σε ολα τα τετραγωνικα; η μονο στου δωματος; η εγκυκλιος 4/12/2013 λεει αυθαιρεσιες με τα ιδια χαρακτηριστικα, πχ ιδιους συντελεστες τετραγωνιδιων. (με αυτη τη λογικη η ΥΥ, ειναι ενα τετραγωνιδιο που δεν εμπιπτει στην πιλοτη, αρα ΥΥ μονο στο δωμα. σωστα; ) ευχαριστω
Ιάμβλιχος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 (edited) Αν είναι έτσι που τα λες σωστά είναι. Σε ημιυπόγειο που τηρήθηκαν οι στάθμες σε όλα τα σημεία του, αλλά σηκώθηκε η πλάκα δαπέδου με αποτέλεσμα να έχουμε μικρότερο ελεύθερο ύψος τι κάνουμε? Για την υπέρβαση ύψους μήπως πρέπει να πάει με λοιπή παράβαση γιατί η στάθμη του υπογείου στην οροφή δεν αλλάζει? Εγώ σκέφτηκα, αν και η υπέρβαση ύψους είναι σχετική, να βάλω χωρίς υπέρβαση δόμησης, με ΥΥ τα τετραγωνικά με την παλαιότητα κατασκευής από την άδεια (προ 2004, θεώρηση για ρευματοδότηση το 2003, ε, τι άλλη απόδειξη, σύμφωνα και με την εγκύκλιο 4, στο 3ο φύλλο, άρθρο 7...) και σε άλλο φύλλο καταγραφής την αλλαγή χρήσης σε κατοικία με μειωτικό συντελεστή και ΥΔ. Είμαι Σωστός? Σε κάθε περίπτωση η ΥΥ είναι <20% Edited Δεκέμβριος 12 , 2013 by Ιάμβλιχος
Brasco Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 (edited) Υπάρχει περίπτωση σε ένα φύλλο καταγραφής να συνυπάρχουν σοφίτα με μειωτικό συντελεστή και υπέρβαση ύψους? Edited Δεκέμβριος 16 , 2013 by Brasco
Ιάμβλιχος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 έλα ντε, αν τα ψειριάσεις όχι. Αν είναι χαμηλή σοφίτα μπορεί να μπει λέω εγώ
kcorsak Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Σε περίπτωση Ο.Ι. 50 τ.μ. με 10 τ.μ. η/χ (νόμιμα), που έχει γίνει παρανόμως κλείσει τα 5 τ.μ. του η/χ και ταυτοχρόνως δεν έχει τηρηθεί το ύψος της Ο.Α., πως ακριβώς γίνετε η δήλωση.???? 1) 50*ΥΥ χωρίς ΥΔ 2) 5*ΥΥ + ΥΔ (κλείσιμο η/χ) 3) 5*YY χωρίς ΥΔ (για τον ανοιχτό η/χ) ? Η τα 5 τ.μ. του η/χ που παρέμεινε ανοιχτός δεν χρειάζεται να δηλωθεί ?
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 θα βάλεις σε ένα Φ.Κ 50 (διαμέρισμα)+5 (του ανοιχτού Η.Χ)=55 τ.μ με υπέρβαση ύψους χωρίς Υ.Δ και σε δεύτερο φ.κ τα 5 τ.μ Η.Χ με ΥΔ και ΥΥ βάζοντας τα 5 τ.μ του Η.Χ που παραμένει ανοιχτός αλλά έχει υπέρβαση ύψους, φυσικά και τον δηλώνεις
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα