pantsel Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 στο 0.4 κολλησες ρε φιλε? βαλτο 0.5 να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. εξαλλου αν ειναι εταιρια επιμεριζεται σε πολλα ατομα, οποτε μην το σκεφτεσαι ιδιαιτερα. βεβαια για να σαι καιει το θεμα σημαινει οτι εισαι μετα το 2004....
Largy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 αυθαιρετο εξ΄ολοκληρου, χωρις αδεια, 105 μ2 το μοναδικο περιουσιακο στοιχειο μονογονεικης οικογενειας με ενα παιδι. Ειναι κυρια και μοναδικη? Πρεπει να κοιταξω κατι αλλο πχ το οικοπεδο του εν λογω σπιτιου?
npanagio Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Εγώ θα το έβαζα κύρια και μοναδική εφόσον είναι όντως κύρια και μοναδική! (με βάση τον 4178)
ssouanis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 (edited) αυθαιρετο εξ΄ολοκληρου, χωρις αδεια, 105 μ2 το μοναδικο περιουσιακο στοιχειο μονογονεικης οικογενειας με ενα παιδι. Ειναι κυρια και μοναδικη? Πρεπει να κοιταξω κατι αλλο πχ το οικοπεδο του εν λογω σπιτιου? Εσύ έχεις την έκπτωση τόσο της μονογονεϊκής όσο και την κύριας και μοναδικής κατοικίας για τα 70+15=85μ2. για τα υπόλοιπα 20μ2, άλλο ΦΚ ως άλλη κατοικία και χωρίς μονογονεϊκή. edit τα 2 ΦΚ συμπληρώνονται σύμφωνα με τις οδηγίες της Εγκυκλίου 3. Edited Οκτώβριος 29 , 2013 by ssouanis
architect_duth Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Τελικά αυτή η διάσπαση σε 70τμ σε ένα ΦΚ και τα υπόλοιπα σε άλλο ΦΚ, που είναι στην ΕΓΚΥΚΛΙΟ, το "δεχτήκαμε"? Τελικά πώς το προχωράμε, εφόσον δεν μπορούμε να περιμένουμε, μήπως και αποσαφηνιστεί το θέμα? 1
ssouanis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Καλά τα λες... μιλάμε για τα της Εγκυκλίου. κακώς δεν το έγραψα... θα το προσθέσω τώρα.
architect_duth Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Βρε ΜΠΛΕ δικηγόρε... δεν μου απάντησες όμως... τι κάνουμε με αυτό το θέμα? Έχω προσωπική περίπτωση και δεν ξέρω πώς να το προχωρήσω. Και άντε, εγώ δεν βιάζομαι, αλλά εάν έρθει κανένας πελάτης?
ssouanis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 (edited) τι να σου πω... Edited Οκτώβριος 29 , 2013 by ssouanis
architect_duth Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Κατάλαβα... σας αφήνω... πάω να φάω λίγα φύλλα δάφνης...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 ok... όλοι ξέρουμε ότι δεν ήταν δάφνης τα φύλλα...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα