skifx Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 σωστός akius και γώ το ίδιο... ευχαριστώ για την απάντηση.
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 (edited) Και εγώ θα συμφωνώ στο ότι το παράβολο -Ε Ι Ν Α Ι παράβολο και το απαιτεί ο 4178 ως προαπαιτούμενο για την ένταξη. Δεν παν να έχει πληρώσει Χ Ι Λ Ι Α Δ Ε Σ (και τα έχεις προς συμψηφισμός- καμιά σημασία δεν έχει κατά το γράμμα του Ν) Εκεί που δεν συμφωνώ είναι με τον έλεγχο αυτού του θέματος από την Υ.ΔΟΜ (που η μόνη αρμοδιότητα περιορίζεται ρητά στην διαπίστωση της αλήθειας και ακρίβειας της περιγραφής της αυθαίρετης κατασκευής, του εμβαδού και της χρήσης της. Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, σε κάθε περίπτωση ελέγχεται αν οι αυθαίρετες κατασκευές εμπίπτουν στις περιπτώσεις του άρθρο 2) Edited Δεκέμβριος 16 , 2014 by ΚΑΝΑ
nik Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Έχω κάτι δυπλότυπα πληρωμής στην εφορία, προστίμου " ΥΠΕΧΩΔΕ " όπως αναφέρει. Τα πρόστιμα είχαν πληρωθεί το 2003 και ο ιδιοκτήτης δεν έχει τίποτα άλλο. Στα διπλότυπα δεν αναφέρεται για ποιο ακίνητο πρόκειται. Μόνο τα στοιχεία του ιδιοκτήτη και η φράση "Πρόστιμο ΥΠΕΧΩΔΕ". Η εφορία δεν μας βοηθάει να βρούμε που αντιστοιχούν οι πληρωμές. Τι κάνω ? Τα συμψηφίζω ? Από την πολεοδομία θα βγάλω άκρη ?
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 (edited) Η ΔΟΥ πρέπει και υποχρεούται να σου πει βάση ποιανού χρηματικού καταλόγου βεβαιώθηκαν οπότε από Υ.ΔΟΜ θα βρεις την άκρη Edited Ιανουάριος 23 , 2015 by ΚΑΝΑ
architect_duth Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 Πάνω σε συζήτηση με κάποιον γνωστό μου, μου είπε ότι ο μηχανικός που έχει αναλάβει την τακτοποίηση του αυθαιρέτου του, έχει συμψηφίσει με το πρόστιμο του 4178 τα παλαιά πρόστιμα που έχει πληρώσει στο ΙΚΑ !!! Γιατί έχω την εντύπωση ότι "πρόστιμα του ΙΚΑ ΔΕΝ συμψηφίζονται" ???
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 Και πολύ σωστά την έχεις!!!
yian Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 Εννοείται πως δεν συμψηφίζονται τα συγκεκριμένα ποσά. Ο συμψηφισμός αφορά πληρωμές του 3843 ή πρόστιμα ανέγερσης διατήρησης.
architect_duth Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 Να συμπληρώσω ότι συμψηφίζονται και πρόστιμα του ΕΟΤ για παράδειγμα, που έχουν να κάνουν με "λειτουργική τακτοποίηση". Το γράφει και στο Α20 §2. Το θέμα είναι ότι τόοοτε που είχε κάνει την τακτοποίηση ο άλλος μηχανικός, είχε μιλήσει με το ΤΕΕ και του είχαν πει να τα βάλει... Τι στο διάολο...
akius Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 καλά αυτό με τις προφορικές απαντήσεις θα το βρούμε μπροστά μας στα σίγουρα.....
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 ......Το θέμα είναι ότι τόοοτε που είχε κάνει την τακτοποίηση ο άλλος μηχανικός, είχε μιλήσει με το ΤΕΕ και του είχαν πει να τα βάλει... Τι στο διάολο... Δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα......
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα