χαιδω Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Ήταν τουλάχιστον ..."απλοχέρης" όσον αφορά στην αμοιβή σου για τη μεταπήδηση της δήλωσης;;;;; αν μπλέξεις με συγγενείς μην περιμένεις και πολλά.....
Julius Caesar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2013 Θέλω κι εγώ να περάσω δήλωση (προσωρινή υπαγωγή) στον 4178 για να επωφεληθώ των περισσότερων δόσεων αλλά φοβάμαι γιατί είναι και ισόγεια αποθήκη που την είχα περάσει με 0,5. Εφόσον η εγκύκλιος λέει ότι το πρόστιμο αν στον 4178 είναι παραπάνω, θα ισχύσει ό,τι υπολογίστηκε στον 4014, είμαι καλυμμένος, έτσι;
stvxri Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2013 περιμενε συναδελφε γιατι δεν εισαι σε τιποτα καλυμενος. μην τρεχεις.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2013 Μην είσαι σίγουρος ακόμα.....
ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Αν επιλέξουμε την παράγραφο 6, για καταβολή του 30% (και έκπτωση 10%) του συνολικού ποσού του προστίμου, αλλά ο πελάτης θέλει να πληρώσει γρηγορότερα, πχ σε 5 δόσεις αντί 102, ....τι κάνουμε ;
NIKITA Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Μετά από μεταπήδηση προσωρινής δήλωσης από το Ν.4014/11 στο νέο νόμο, στον οποίο είχαν επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής οι μηνιαίες δόσεις (οπότε και τώρα η αντιστοίχιση στον τρόπο πληρωμής στο 4178/13 θα ναι πάλι οι μηνιαίες δόσεις) και έχει εξοφληθεί μέχρι τη στιγμή της μεταπήδησης το 27%του προστίμου, όταν φτάσει το 30% με την εξόφληση 2-3 δόσεων του νέου πλέον νόμου, θα υπολογιστεί αυτόματα η έκπτωση του 10%; Εάν το έχει δοκιμάσει κάποιος παρακαλώ ας μας πει.
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Πληρωσα σημερα το πρωι στην Attica 500αρικο παραβολο και 15€ το ανταποδοτικο του ΤΕΕ και μολις τσεκαρισα οτι φανηκε εξοφλημενη και μπορω να προχωρησω στο επομενο σταδιο!!!! Πρωτη φορα μου συμβαινει να ενημερωνεται το συστημα αυτοματα.... Ενω την ιδια ωρα πλρωθηκε και ενα ακομα ποσον για αλλο αυθαιρετο στο Ταχυδρομικο Ταμιευτηριο και, λογικο, ειναι ανεξοφλητο ακομα... Παιζει κατι?
NIKITA Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Εγώ μια δήλωση που ήταν σε δόσεις και πέρασε στο νέο νόμο είχε πληρωθεί το 35% του προστίμου και μου έκανε δωράκι και 10% στο πρόστιμο και δόσεις φυσικά 50 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης μόνο που δεν με φίλησε μια διευκρίνιση : είχε εξοφληθεί το 35% του προστίμου , όπως αυτό είχε υπολογιστεί στο 4014/11;(πες ναι σε παρακαλώ!)...γιατί στο 4178/13 συνήθως (τουλάχιστον στις δικές μου περιπτώσεις) βγαίνει μεγαλύτερο.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Πληρωσα σημερα το πρωι στην Attica 500αρικο παραβολο και 15€ το ανταποδοτικο του ΤΕΕ και μολις τσεκαρισα οτι φανηκε εξοφλημενη και μπορω να προχωρησω στο επομενο σταδιο!!!! Πρωτη φορα μου συμβαινει να ενημερωνεται το συστημα αυτοματα.... Ενω την ιδια ωρα πλρωθηκε και ενα ακομα ποσον για αλλο αυθαιρετο στο Ταχυδρομικο Ταμιευτηριο και, λογικο, ειναι ανεξοφλητο ακομα... Παιζει κατι? Τα ..."όργανα" κάθε τράπεζας απλώς παίζουν σε διαφορετικό ...ρυθμό!!!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα